2015. december 25., péntek

Horoszkóp skorpió

Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Napi horoszkóp SKORPIÓ csillagjegyűeknek!


Nézze meg mai horoszkópját és tudja meg hogy alakul a napja! Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Ne ragaszkodjon makacsul saját igazához, hanem kivételesen ugorja át saját árnyékát és fogadja el, hogy partnerének ugyanúgy igaza lehet. Fantáziája szárnyal és alkotó munkákban nagy lépésekkel halad előre. Előfordulhat, hogy kidolgoz egy új módszert, amely megkönnyíti munkáját.


GYERMEK jel, ami árulkodik, hogy a gyermeked meleg (lehet). A legtöbb szülő nem szeretne azzal szembenézni, hogy esetleg meleg a kisfia. Ugyanakkor azt sem szeretnék, ha a gyermekük nem vallaná be nekik a másságát, ha esetleg ő már tudja vagy sejti. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád.


Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. A víz jegyűek között a legmarkánsabb, leghatározottabb, de ugyanúgy titokzatos és érzelmileg intenzív, lelkis jegy. Sokszor szélsőségekre hajlamos, főként azért, mert mindenáron megpróbálja elérni kitűzött célját. Januárban a Mars is a segítségére lesz, megmutathatja valódi természetét: amit elhatároz, azt keresztül is viszi! A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.


Uralkodó bolygója egyre szorosabb együttállásba kerül a szigorú Szaturnusszal. Elég rossz hangulatba kerülhet ennek hatására, de ha még ráadásul valamiféle számonkérésnek is ki lesz téve a munkahelyén, az egészen letörheti önt. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Végre túljutottál a kezdeti nehézségeken, és úgy tűnik, most már minden összeáll, ahogy az egyik gond megoldódott, úgy hozza magával a többi területen is a szerencsét. Mégis megérte kitartani!


A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Igaz, hajlamos lehet arra, hogy még mindig túlzott illúziókat tápláljon magában, és valamiféle örökletes hajlamot hordoz magában az akaratosságra, a túlzásokra és a nagy koncepciójú tervekre.


Horoszkóp skorpió

Skorpió - Halak családi horoszkóp. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Napi kínai horoszkóp - Gazdagodj az ősi kelet bölcsességeivel. Csak ő tudja, mit kell tennie, vérmérséklete, vizsgálódásai szerint cselekszik és határoz.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Horoszkóp hirdetés A november az első fagyok hónapja, ám a csillagok jóslata szerint, a karrier és az érzelmek terén már korántsem lesz fagyos számos jegy számára a hangulat. Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni.


Horoszkóp skorpió

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések