2015. december 28., hétfő

Nyugdíjas társkereső

Nyugdíjas társkereső

Ebben a kategóriában nyugdíjas társkereső tagjaink találhatóak. A legjobb helyen jársz, ha társat keresel, szinglik és egyedülállók legnagyobb felhozatalából válogathatsz országszerte és a helyi társkeresők között a Párom. Mária, éves éve özvegy vagyok. Vannak unokáim,akik nagyon fontosak számomra,de egy megértő magára és környezetére is adó lehetőleg nem dohányzó férfi társasága is fontos lenne.


Még heti napot dolgozom. Ingyenes társkereső , társkeresés akár regisztráció nélkül is! Egyedülálló szolgáltatás az online tárkeresők piacán. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia.


Ha mobilos társkereső alkalmazást keresel vagy laptopon ismerkednél, randiznál, keresnél társat, akkor garantáltan a Párom. Minden platformon elérhetőek vagyunk, ügyfélszolgálatunk pedig telefonon vagy e-mail-ben bármikor segítségedre van. A társkereső emberek legtöbbje két dologra figyel, amikor megtekinti valakinek a profiloldalát: 1. Van-e az illetőnek fényképe, illetve, ha van, minden részletében kivehető-e rajta az arca, a szeme, a testalkata. Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok százaléka negyvenöt év feletti, százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres.


Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, társkereső oldalunk szakértője és szakmai csapata a VagyokNeked. Weboldalunkon lehetőség nyílik arra, hogy keress a regisztrált társkeresőink között településenként és megyénként is, így tudsz szűrni a több ezer társat kereső szingli között. Ezenkívül kiválaszthato hogy melyik korosztály érdekel, Vas megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.


Legyen akár fiatal társkereső , elvált társkereső , özvegy társkereső , nyugdíjas társkereső , keresztény társkereső. Társkereső iroda komoly párkeresőknek, férjet kereső hölgyeknek és feleséget kereső és urak számára, országos és nemzetközi szinten. Az eunuchok is tudnak szeretni - csak másképp.


Női társkereső Szeretem az utazást, kirándulást, a meghitt együttlétet. Keresem a párom, aki szívesen töltené el velem a szabad idejét, akivel megoszthatnánk gondjainkat, együtt tudnánk örülni az élet apró szépségeinek. Egy móri társkereső férfi, István (38) Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.


Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog! Szandra, éves Társkereső Mór napja tag Eléggé nehezen nyílok meg, úgyhogy nagy türelem kell hozzám. De barátságosnak tartom magam, persze van amikor rossz napom van, de kinek nincs :D Egy kisebb cégnél dolgozok Fehérváron, szakmámat tekintve logisztikus vagyok.


Emma - társkereső Mezőgyán - éves nő Egyszerű, egyedül élő nyugdíjas vagyok. A top társkeresőről részletes áttekintést kínálunk az összesítő táblázatban, amit felhasználói értékelésekkel is bővítettünk. Mivel már nyugdíjas vagyok mindenre van időm a. Jozsefne - társkereső Budapest - éves nő év boldog házasságból megözvegyültem.


Szeretek úszni, táncolni, síelni, kerékpározni, sétálni, kirándulni, stb. Koh Samui az úticélom, ahol már voltam többször is. Motorozás, tengerparti és medencés fürdés, finom ételek, masszázs. Koh Taora pár napra, ahol még nem voltam, snorkelezés.


Fiatalos nyugdíjas vagyok. Víg kedélyű, független. Válogatott Nyugdijas linkek, ajánlók, leírások - Nyugdijas témában minden!


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Nyugdíjas vagyok, de még aktív dolgozó, mint üzletkötő. Unsubscribe from Siker Mindenkinek? Ha nem csak az számít, hogy ingyenes társkereső oldalon ismerkedj, hanem az is, hogy színvonalasan és könnyen, akkor itt a helyed.


Nyugdíjas társkereső

Extra funkciókat is elérhetsz tagdíjért, de teljesen ingyenesen is használhatod az oldalt. Természet és zene kedvelő vagyok, szeretek sétálni, kerékpározni, rejtvényt fejteni, beszélgetni, és még sok mindent! Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Csak azok a megyék jelennek meg, melyben van regisztrált tag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések