2015. december 4., péntek

Munkahelyi horoszkóp

Manapság egyre több HR vezető nemcsak személyes interjúra kéri azokat, akik közül ki akarja választani leendő munkatársait, hanem grafológus, asztrológus segítségét is igénybe veszi, ha biztosra akar menni. Egy munkahelyi szerelem, kaland felpezsdítheti a vérét, és miatta szívesebben mehet be a munkahelyére. Ha mégis belemegy, legalább a diszkrécióra ügyeljen!


Ezen a héten a személyes és munkahelyi kapcsolataidra érdemes nagyobb fókuszt helyezned. Fontos, hogy hasznosítani tudd mindazt a tőkét, amelyet ezek a kapcsolatok nyújtanak számodra és ne enged hogy azok, akik nem őszinték veled és ellened munkálkodnak, átlépjenek rajtad. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. A Kost munkahelyi flört csábítja, az Oroszlán újra összejön az exével, a Szűz szabadulna a. Négy elem szerelmi horoszkóp.


Levegő, víz, föld vagy tűz? Nézd meg, hogy mennyire illetek össze. Heti horoszkóp szeptember 30-tól október 6-ig: Az Oroszlánt szerencse éri, a Skorpió munkahelyi kihívásra számíthat - Az őszi, hűvösödő idő ellenére is pozitív hetet jósol a horoszkóp. A munkádban érkező nehéz és váratlan fordulatok ellenére nagyon szépen fogalmazol, bár egy határon túl elveszítheted a feje akár még főnöködnek, üzlettársaidnak is nekimehetsz, asztalt boríthatsz.


Munkahelyi horoszkóp

Kedves Mérleg, a hétvégén engedd meg magadnak végre a pihenést. Talán a szerelem érzése, talán a munkahelyi sikerek miatt, amik szintén sűrűbbek lesznek ebben az időszakban. Munkahelyi libikóka: heti horoszkóp július 31-től A napokban a munka kerül fókuszba a csillagjegyek életében, bár ez nem mindenki számára jelent sikert és.


Türelemmel és kitartással az idei évben mindenki elérheti a kitűzött céljait, legyen szó akár munkahelyi , akár magánéleti célokról. Ez kevesebb feszültséget és aggodalmat eredményez az életedben. A gondolataidat és a terveidet a saját elképzeléseid szerint mutathatod be, a lehetőségeidet tekintve bőséges kínálatból választhatsz.


Munkahelyi horoszkóp

Patkány évének kezdete. Bika (április - május 20) havi horoszkóp. Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak. Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást!


SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek. Segít a karrier horoszkóp ! Hallgatjuk a rádióban a reggeli híreket, olvasgatjuk a napilapot, rejtvényt fejtünk ebédidőben, és közben csak-csak megakad a figyelmünk a horoszkópunkon. Heti horoszkóp augusztus 19-től 25-ig: az Oroszlán váratlan hírt kaphat, a Kosra flörtölés várhat - Új kihívásokat, élményeket és szerelmeket ígérnek a csillagok.


Nem számítottál erre, hogy a munkahelyi. A novemberben a Kos jegyűek ismét egy aktívabb munkahelyi időszak elé néznek. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni. Ily módon minden problémával könnyen meg fog birkózni, és a talpraesettsége akár még a felettesei figyelmét is felkeltheti.


Az alkalmazottak részéről egyre markánsabbá válik az az igény, hogy vállalataik kellő figyelmet fordítsanak elégedettségük, vagyis jó közérzetük, mentális és fizikai egyensúlyuk fenntartására vagy helyreállítására. Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda. Körbenéz maga körül és úgy érzi, elment maga mellett az élet, vagy legalábbis messzire elkerülte, a jó dolgokkal együtt.


Azt látja, mindenki vágya megvalósult, elégedett az életével, egyedül mintha Ön lenne lemaradva és magának nem jönnek össze a dolgok. Ki lesz az életem párja? Ez az illető lehet egy ügyfél, egy kolléga, egy főnök, de az is elképzelhető, hogy magával a rád bízott feladattal állsz harcban. Ma tedd félre ezt a harcot.


Ma arra koncentrálj, ami valóban érték az életedben és a munkádban. A horoszkóp szerint ma a békére törekedj, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések