2015. december 10., csütörtök

Mérleg aszcendens 2018

Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Ezzel szemben Szűz Aszcendens esetén több, mint perc eltérés ad fok eltolódást az Aszcendens helyzetében. Kikerülhetetlen a sorsfordulat.


Nagyon sok minden megváltozik, helyreáll, átalakul vagy éppen végre beáll. Jogi kérdésekben eddig méltatlanság volt ideje revansot venni. Nem lesz egyszerű, de mostmár könnyebb. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk.


Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak. Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Ugyanakkor az, akinek Mérleg az aszcendense, sokszor abba a tévedésbe esik, hogy a környezete elnéz neki dolgokat.


Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Kos- Mérleg A Kos Ascendensű ember cselekszik, előre törekszik, domináns, aktív, függetlenül attól, hogy női vagy férfi Kos Aszcendensről beszélünk. Csodálatos energiával rendelkezik, de természetesen van pár gyengesége is.


Néha érzéketlen, nincs másra tekintettel, gyakran fejjel megy a falnak. Sokan a nagy Egónak nevezik. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét!


Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. Mindenkinél nagyobb szüksége van az emberi kapcsolatokra, társ nélkül nem tudja elképzelni az életét, rettenetesen tud szenvedni az egyedülléttől.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Mérleg aszcendens Kedves, nyitott, mosolygós személyiség, megjelenése harmóniát sugall. Mérleg - aszcendens -a-horoszkópban-Artemisz-Asztrológia-Debrecen. Hetedik jegyként vezetői képességeket, hatalmat és az eszmék iránti erős fogékonyságot okoz.


Mérleg aszcendens 2018

A Mérleg jegy védikus leírása jelentősen különbözik a nyugati asztrológiáétól. A szép tulajdonságokat ápolnunk kell, az esetleges hibákat pedig igyekezzünk kiküszöbölni. A Mérleg -aszcendensű emberek legfőbb szándéka, hogy mindig megtartsák az egyensúlyt, és harmóniát teremtsenek, ahhoz viszont hogy ezt valóra tudják váltani, el kell határolódniuk minden „területszerzésre” irányuló szándéktól. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.


Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket. Mérleg (szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy. A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének.


Mérleg aszcendens 2018

Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz. Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek. Meggondolt, nem hoz elhamarkodott döntéseket. Külsőleg: legtöbbször alacsony termetű, kerek arcú, világos hajú. Igazságos, szereti a békét, a rendet és a harmóniát.


Napi horoszkóp, havi horoszkóp, éves horoszkóp, szerelmi horoszkóp. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Válogatott Aszcendens linkek, ajánlók, leírások - Aszcendens témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Bika aszcendens : Ő már inkább introvertált típus: lassú de kitartó.


Benne meglehet bízni, két lábbal áll a földön. A biztonság nála elsőszámú, ahogy az anyagiak is. A szépséget érzi, ezért művészeti és esztétikai adottságai is jók. A mohóság és a lustaság is jellemző rá, szertné ha minden az övé lenne.


Emiatt elemükben érzik magukat, ha együtt vannak. Kérdés, hogy az Ikrek elég érzékeny-e a Mérleg rezdüléseire. A Vízöntő aszcendens szintén levegős.


Ez az Ikreknek kezdetben imponál, hosszú távon viszont feladatot jelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések