2015. december 4., péntek

Szerelem 65 felett

Szerelem 65 felett

Kicsit irigylem, és remélem, nekem is lesz részem abban, hogy fél méterrel a föld felett járjak… Ha szívesen olvastad ezt az írást, kérlek oszd meg másokkal is. Eddig 5alkalommal nézték meg. Egy friss felmérés a feletti magyarok szerelemről, szexről, párkapcsolatokról formált véleményét vizsgálta. Az ELITTÁRS társkereső 6fő megkérdezésével mérte fel a hazai helyzetet.


Kiderült, hogy idősebb. Azok az özvegy társkeresők találhatók az Újszerelem. A kutatók szerint az öregedés nem feltétlenül egyenlő a libidó csökkenésével. Ismét boldogok szeretnének lenni és ennek az a módja, hogy társas lényként egy odaadó társ mellett éljük le életünket. Bár ezt gyakran ismétlik, ettől nem válik igazzá.


István, éves Társkereső Vác Igaz, nem vagyok már kamasz, sem húsz éves, de úgy érzem, hogy az én koromban is jár az embernek a boldogság. Az a boldogság, amit egy másik ember, a TÁRS adhat meg nekünk. HÖLGYre, aki újra boldoggá tudna tenni.


Szerelem 65 felett

Remékem hogy még rám mosolyog a szerencse bearanyozva életemet. Annyit tudni, hogy közel millió év felettinek van vezetői engedélye Magyarországon. A legtöbb a 60- év közötti korosztályból kerül ki, de év felett is van majdnem 2ezer honfitársunk, akinek van engedélye. Sosem késő újrakezdeni, sosem késő újra szerelembe esni Néhány év feletti társkeresőink társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! A nyugati kultúrában többnyire a fiatalsághoz kapcsolják a szexet.


A média azt sugallja: olyan örömök ezek, amelyekből az idősebbek kirekesztődnek. Csak addig kap valaki belépőjegyet az örömök birodalmába, amíg fiatal, szaba és független életet él. Természetesen egészen más szerelem ez, mint a kamaszkori, vagy a Nagy Ő-vel való szerelmünk, talán már kevesebb benne a testi vágy, de maga az érzés ugyanaz. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. További elérhető trailerek megtekinése.


Szerelem 65 felett

Persze ha egyedül volt a néni, annak sokat jelent valakivel beszélgetni és ha nem is a szerelem , de a társ neki és a történet esetében Béla bácsinak is jól esett. Szerelem a felhők felett. Lehet, hogy nem csak azért hogy valaki segítsen a piacról hazavinni a csomagot.


Korábbi nemi betegségek, gyógyszerszedés, illetve problémák a kapcsolatban azonban gátat szabhatnak a vágyaknak. Rengetegen felett találják meg az igazit a társkereső oldalon. Az alábbi fotókon olyan életigenlő párokat mutatunk be, akik egyedi stílusukkal és kisugárzásukkal ugyanolyan hódítóak, mint a évesek.


A szépség nem korfüggő. Amellett, hogy a stílus örök, azt is bebizonyítják, hogy a szerelem lángja hatvan év felett is megőrizhető. Idősebb korban már nem feltétlenül enyhe lefolyású egy-egy olyan betegség, amit meg sem éreztünk évtizedekkel korábban.


Ha vagy évesen túl talál ránk a szerelem , akkor sem vagyunk még elkésve. Ahogy mondják, a szerelem örök. Eszter (20) Azt hiszem, mindenki maga dönti el, hogy mi a jó neki.


Ami mondjuk, nekem ciki az lehet, hogy másnak épp ellenkezőleg, nagyon is. De ahogyan huszonévesen, úgy negyven felett is beláthatjuk, hogy nem feltétlenül kell a szabályoknak megfelelni, legyen az inkább iránymutatás. Hiszen a Nagy Nap a menyasszonyról (na jó, és a vőlegényről) szól, vagyis az a fontos, hogy számunkra tökéletes legyen , és ne mások számára szervezzük az esküvőnket. Rob Reiner A bakancslista című filmje máig nagy népszerűségnek örvend.


A főszereplő két idős férfi (Jack Nicholson és Morgan freeman), akik rájönnek: mindennapjaik addig felejthetően és unalmasan teltek, és nem akarnak úgy meghalni, hogy bizonyos dolgokat ne próbálnának ki. A média fiatal nőkkel reklámoz, a filmekben főként fiatalok és középkorú felnőttek szerelmével szembesülhetünk. Az idő haladásával, az öregedéssel, a változásokkal a média már nem igazán szeret foglalkozni. A fiatalságkultusz lerombolhatja az idősebb nők.


Címke: szerelem felett. Az feletti nők életük legjobb időszakát élik egy új tanulmány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések