2016. július 1., péntek

A zöld szem titka

Nincsenek zöld szemű bébik. A zöld szeműek rendszerint barna vagy kék szemmel születnek. Több hónapba is beletelhet, mire kialakul véglegesen a szemük színe. Kedvelik a különleges színeket.


A zöld szem titka

Hat szemszíntípus van: kék, barna, zöld , szürke, arany, albínó. Minden ember, akinek kék a szeme, egy közös ősre vezethető vissza, aki ebben a korban élt és a barna szemszíne mutálódott. Nem a zöld -fehér csíkos, pedig az ráadásul mezszerűbb. Hanem az Orbán mögött álló magas, vékony férfin lévő.


Valahonnan ismerős volt, aki boldogan szabadul meg a ruhájától, hogy kisegítse ezzel Orbánt. Takács Bence, a köztévé műsorvezetője, a Puskás Akadémia korábbi kommunikációs igazgatója. A lilától minden szem sokkal élénkebbnek látszik, a szemfehérje fehérebbnek. A földszínekhez tartozik a bézs, a drapp, az ekrü, és a világos barna. A másik remek, és mindig sikert arató ötlet a füstös szem készítése, feketés, szürkés és a barnás színekben is.


A zöld szem titka

A szem illetve a szem környéke az a terület, ahol szinte először tűnnek fel a ráncok. Mindez azért fordulhat elő, mert itt a bőr érzékeny, a finom pontokon pedig hamarabb megjelennek a szarkalábak. Ezek után talán nem is meglepő, hogy a nők egyik leggyakoribb problémája ez a jelenség. A lilák közül az élénk hideg árnyalatok, a réz, a barna valamint a bézs és a földszínek, de a pasztell zöld , a banán sárga, a smaragdzöld is működik egy pici fekete kontrasztosítással. A kék szem nagyon gyakori annak ellenére, hogy recesszív génnek köszönhetjük.


Ugyanakkor a kék számos árnyalata létezik, a játékos babakéktől, a csábító mediterrán kéken át a sötétebb szürkéskékig. A kék szeműekről azt tartják, hogy különleges szépségek, hipnotikusan nyugodt emberek. A következőkben adunk néhány hasznos tanácsot ahhoz, hogy tökéletes sminkeket tudj készíteni a zöld szemedhez, valamint mutatunk néhány inspirációt is!


Testi betegség lelki okai. A depresszió például olyan mentális betegség, amely súlyosan megzavarja az ember érzelmi egyensúlyát, tartósan és lényegesen rontja az életminőséget (a munkaképességet és a személyes kapcsolatokat). A zöld tea nemcsak kiváló helyettesítője a reggeli kávénak, de bőrünkkel is csodákat tesz! A rendszeres fogyasztása mellett érdemes házi szépségpraktikákhoz is bevetni. Mutatunk is pár szuper módszert!


Ez a tanulságos történet, arról szól, hogy milyen ereje van, ha csupán önzetlen szeretetből segítünk valakinek. Ezek a történetek, mindannyiunkat inspirálnak. Segítenek máshogy látni a világot.


A zöld szem titka

Minden ember a boldogságra törekszik, valaki megtalálja hamar, valaki egész életében keresi. A boldog ember titka. Csak az a szép zöld gyep, az fog nekem hiányozni! A pázsit elmaradhatatlan részét képezi kertünknek.


A szemnagyító smink alapja egy derűs szín, mely úgy uralkodik, hogy közben harmonizál az íriszed és a bőröd árnyalatával. A tavaszi sminktrend a merész, élénk színektől sem riad vissza, és ismét divatba hozza a nyolcvanas években kedvelt szivárványtechnikát. A szem külső sarkához narancs színt satírozz a mélyítő vonal irányába. Kifelé vastagodó, íves tusvonallal kontrasztosítsd a színeket a még üdítőbb hatás eléréséhez.


Az alsó szempillatőhöz finoman csempészd be a rózsaszínt, a szempilláidat azonban csak fent fesd ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések