2016. július 27., szerda

Elhagyott visszajön

Elhagyott, visszajön hozzám? Az elhagyott nőnek a férfiak szerint szakítás szaga van. Ezt nem nyomja el a legújabb parfüm sem, de legalább jellemzően vonzza volt barátod haverjait, akik alig várták ezt a pillanatot, és úgy gondolják, ha kisírhatod magadat a vállukon, akkor már fél kézzel a bugyidban vannak. A párom tegnap elhagyott. Kismama vagyok a párom elhagyott , okot nem tudott mondani csak annyit hogy gondolkozni akar.


De nem várés ne gondolj arra hogy visszajön ,mert ha nem akar akkor nagyon fájni fog. Ha még van dolgotok,úgyis összehoz a sors,ezt hidd el. Drága nagyim mondta a szakítás után:Lányom,ha szeretett visszajön hozzáha nem jön,soha nem is szeretett! Visszajön, ha elhagyott? Képes egy Borderline személyiség a korábbi kapcsolatának végeleges lezárására?


Szerintetek visszajön ? Sokan feltettük már a kérdést, mikor túl estünk az első sokkon. De érdemes magunkat ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel rombolni? Hatalmas pofonként érhet a felismerés és a szembesülés. Okoz jó néhány álmatlan éjszakát is.


Vannak olyan emberek, akiket tényleg képes tönkre tenni. A régi családi szállóige mintegy rutinná csontosodott benne és ott kiabált egész életében: „ha jó leszel, apa visszajön = ha mindig kifogástalan a kinézete akkor nem hagynak el a férfiak= ha most szép melled lesz, akkor nem megy el a férjed”. Judit aztán egész életében mindent innen próbált. Megcsalt, elárult, elhagyott Problémák a párkapcsolatodban, házasságodban?


Bunkó lett a férjed vagy sárkány lett a feleségedből? Mert tényleg van megoldás. A férjed türelmetlen mert nem vár. Azt képzeli elé kell mennie valaminek amit még nem ismer. Elfelejtette hogy Téged miért vett feleségül.


Egyszerüen belefáradt,ezzel bizonyítván hogy ő rosszabb nálad. Mivel ha visszajön boldogtalanná teszi az egész családot a. Az idő múlása önmagában sem esik jól az embernek. De ha a párja egyszer csak azzal jön haza, hogy elköltözik egy fiatalabbhoz, az tényleg nagyon tud fájni.


Ha elhagyott visszajön ? Amikor én akartam ,hogy visszajöjjön akkor jötta duma,hogy nem szeret már stb stb. Aztán elegem lett,és megutáltam. Hát persze,hogy aztán kapott észbe ,hogy ki is kell neki.


Elhagyott visszajön

Húsz év házasság, gyerek és számtalan hullámvölgy után két éve váltunk el a férjemmel. A gazdasági válság bekavart, a házat még nem adtuk el, egy fedél alatt élünk azóta is. Maurice Maeterlinck: Ha visszajön És mit mondjak, ha egy napon. Azt mond hogy vártam rá nagyon. Hasamban a gyerek, az apja lelépett” – elhagyott kismama igaz története Jön a baba!


A nő ragyog a boldogságtól, az apukának mindenki gratulál. A baratnom szakitott velem kozel ev utan, azt mondja hogy nagyon szeret de mar csak ugy mint egy baratot. Kozosen veszitettuk el a szuzessegunket viszonylag keson evesen, mas nem volt az eletunkben, kozel het eve elunk kulfoldon egyutt, en nagyon szeretem ot de teny hogy ellaposodott a kapcsolatunk minden teren, de most hogy szakitott velem rajottem hogy mennyi mindent. Ha nem vagy mellettem, ha nem birtokolhatlak és érezhetlek a közelemben - úgy érzem, elveszítettelek.


Elhagyott visszajön

This feature is not available right now. Please try again later. Ha valakit tiszta szívből szeretünk engedjük szabadon, ha visszajön örüljünk mert az azt jelenti fontosak vagyunk számára, ha nem jön vissza azt jelenti, hogy máshol találta meg a boldogságot és ebben az esetben a legtöbb amit tehetünk az az, hogy engedjük, hogy boldog legyen és örüljünk ennek lelkünkből.


Májusban elhagyott hétre,egy fehér rózsával állított be, mondván nekünk ez nem megy, én semminek nem örülök (ami szintén nem igaz, mert folyamatosan kapta a megerősítést,a mosolyt lehetett látni és a boldogságot is). A hét alatt teljesen kikészültem, nem értettem miért csinálta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések