2016. július 20., szerda

Észbontók

A legújabb évadban ismét hírességek mutatják meg, hogyan tudnak az észbontók fejével gondolkozni. A vidám pillanatok házigazdája változatlanul Kovács Áron, a celebcsapatokat pedig olyan hírességek erősítik, mint például Gáspár Laci vagy a Schobert házaspár. Filmek, premier sorozatok és saját gyártású műsorok - tudj meg mindent a VIASATműsorairól! Exkluzív információk, videók, galériák és hírek csak ezen az oldalon!


Észbontók

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Unlimited DVR storage space. Kvízjáték tele meglepetésekkel.


Nézd előítéletek nélkül! TV show guide to Countdown Észbontók Episode Air Dates and to stay in touch with Észbontók next episode Air Date and your others favorite TV Shows. Add the shows you like to a Watchlist and let the site take it from there. Sosem az a vicces, ha valaki nem tud valamit, hanem az, AHOGY nem tudja!


Followers, 3Following, 5Posts - See. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Az Észbontók az elmúlt évek egyik legsikeresebb VIASAT3-as műsora. Három darab hetente jelentkező évad után annyira elégedett a csatorna, hogy a negyedik szezon már naponta fog jelentkezni a tévéadón.


Az új részek minden hétköznap 20:25-kor kerülnek képernyőre. Leírás Ki mit nem tud vetélkedő Nem tudsz valamit? Improvizálj, találgass, kombinálj! Izgalmakat és derűs pillanatokat ígér az Észbontók legújabb, 5. VIASAThazai fejlesztésű vetélkedőjének legújabb szériájában kizárólag celebek mérkőznek meg egymással, nyereményükkel pedig hétről-hétre egy-egy alapítványt, jótékony célt támogatnak majd. A VIASASThivatalos csatornája VIASATA VIASATa Modern Times Group (MTG) tagja, amely egy négy kontinensen jelen lévő nemzetközi szórakoztató és.


Észbontók

Elindult az Észbontók , amelynek promóitól még az is lehidalt, aki a matekkönyveket az ebédlőasztal kiegyenesítésére használta kölyökkorában, a törikönyvekkel pedig a fater fűtötte fel a házat. Most a magyar nyelvű Viasattelevízió csatorna online közvetítését látja az Interneten. See actions taken by the people who manage and post content. Gáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot, idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött.


Gyújtsanak lámpát, támad a sötétség: vadonatúj évaddal, vadonatúj szereplőkkel, mulatságos kérdésekkel és elképesztő válaszokkal térnek vissza az Észbontók. Nem tudom, hogy tudtok e ennek a vetélkedőnek a létezéséről, vagy esetleg nézitek is. Nap kering-e a Föld körül, vagy netán fordítva? Ismerd meg a észbontó angol jelentéseit. Azt gondolom, a műsor vegyes érzelmeket válthat ki sokakból, ezért úgy döntöttem leírom azt, amit én gondolok róla, testközelből végig kísérvén az ügyet.


Észbontók

Elképesztetően szórakoztató lesz! Viasat 3-on, aminek én leszek a műsorvezetője. Nem a tudatlanság a szórakoztató benne, hanem a tudálékosság! A Mediaelsődlegesen a médiával, nyilvánossággal foglalkozó hírportál, ahol a televíziók, a rádiók, a nyomtatott sajtó, az online és a mobil média világáról olvashat.


Akik vasárnap este a Viasatműsorát választják, jobb, ha felkapcsolják a lámpát, mert támad a sötétség: új szereplőkkel tér vissza az Észbontók. Holocaust Museum Never Again. Budapest — Mellbevágó élménynek ígérkezik az Észbontók ma esti adása. A Viasatnépszerű tudatlansági vetélkedőjében ugyanis ezúttal egy valóságos kebelcsoda, Baj Angelika (28) feszegeti az agytekervé­nyeit. A nagykanizsai kebelcsoda öt évvel ezelőtt mutatta meg a nyuszis.


Ma este indul a Viasat3-on az Észbontók legújabb, ötödik évada. A csatorna közleménye szerint csavarnak egyet a hazai fejlesztésű vetélkedőn és csak celebek mérkőznek majd meg egymással, a nyeremény pedig természetesen jótékony célra megy. A műsorban női és férfi csapatok versengenek majd egymással értékes nyereményekért.


A többfordulós játékban a csapatoknak ki kell találniuk, hogy az „ észbontók ” tudják-e a helyes választ az adott állításra. Bud Spencer) Észbontók 3. A vegeta egy fán termő gyümölcs Észbontók 4. Mi a neve annak az országnak, ahova először dobtak le atombombát? Hogy hangzik a Himnusz. Created by Mark Steinberg.


With Bryn McAuley, Evany Rosen, Gage Munroe, Joseph Motiki. VIASATtévécsatornán az Észbontók szeptember közepétől. Ex-villalakó, playmate és a meztelen reality show egyik szereplője is feltűnik majd a hazai fejlesztésű műveletlenségi vetélkedőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések