2017. szeptember 26., kedd

Állatövi jegy

A kínai horoszkóp szerint tizenkét állatövi jegy létezik, ám azt, hogy melyik uralma alá tartozunk, azt nem a születési hónapunk, hanem a születési évünk határozza meg. Tudja meg, hogy a kínai horoszkóp jegyei közül Ön melyikbe tartozik, és hogy mi jellemző Önre ez alapján. Különösen jó hír a Szüzek számára az, hogy a csillagok stabilitást hoznak számukra, köszönhetően annak, hogy a Szaturnusz áthalad a Bak csillagjegyen, ami a 10. A Szűzre jó üzleti eredmények, tartós pénzügyi helyzet és jó egészség vár az elkövetkező esztendőben.


Sok éven át dolgozott a kos, de nem élvezhette a cselekedetei gyümölcsét. A Skorpió Víz elemhez tartozó jegy , szilárd minőségű. Uralkodó bolygója a Mars és a Plútó. Az állatövet, amelyen belül a Nap, a Hold és minden bolygó (a Plútó kivételével) látszólagos pályáján mozog, tizenkét csillagképre (egyenlőtlen hosszúságban) és tizenkét azonos elnevezési jegyre osztják.


ZODIÁKUS JEGYEK és JELEMZŐIK III. Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette. A tizenkét állatövi jegy elnevezése a hinduktól ere mégpedig az óind hónapok szerint: Mesa a Kos, Vrisabha a Bika, Mithuna az Ikrek, Karkata a Rák, Szinha az Oroszlán, Kania a Szűz, Tula a Mérleg, Vriscsika a Skorpió, Dhanusz a Nyilas, Makara a Bak, Kumbha a Vízöntő, Mina a Halak.


Állatövi jegy

A Kos sarkalatos tűz, azaz két aktív princípium találkozik benne. A három tüzes jegy (Kos, Oroszlán, Nyilas) közül a Kosnak van a legtöbb energiája, a legnagyobb kezdeményező készsége, ugyanakkor a legerősebb akarata ahhoz, hogy megvalósítsa terveit, hogy bátran cselekedjen. A teljes kör 360°, ezért a állatövi jegyre való felosztáskor minden egyes jegy 30°-os. Ha az állatövi jegyeket egymás utáni sorrendben nézzük, a Lélek fejlődő tendenciáját fedezhetjük fel bennük, ahogy minden jegy sajátságaiban feltételezi az előző jegy sűrűsödött tapasztalatait, összegzett élményeit.


A Kos jegy például emberi vonásként harciasságot, a természetben a tavasz elejét, a tájak közül a sivatagot, a növények közül a kaktuszokat, az állatok. A legszerencsétlenebb állatövi jegy szülöttei számára nem egyszerű az élet. A jó hír viszont az, hogy mindent meg lehet oldani! A legszerencsétlenebb csillagjegy számára is létezik megoldás, végül minden megoldódik és ők is boldogok lesznek.


Állatövi jegy

Ma az asztrológiában használják. A holdnaptárban az éveket a kínai állatövi jegy egyike után nevezik el. Az emberek nagy többsége kíváncsian figyeli, hogy mit ír hétről hétre a horoszkópja.


Ilyenkor a legelső szempont, hogy ki, melyik csillagjegybe tartozik. Az asztrológia, mint tudjuk, mára már egy komoly tudományággá fejlődött, a horoszkópkészítők igen sok tapasztalattal, gyakorlattal és elég komoly tudással művelik e feladatot. A jegy ciklusa a másik ciklus, mely a Földi Ágat határozza meg, erről már volt szó. Etikusak, magas erkölcsi normákkal. Magabiztosak, a dolgok belső értékével tisztában vannak.


A kínai állatöv minden jegyhez hozzárendeli az ősi kínaiak által számon tartott öt elem – Föl Víz, Tűz, Fa, Fém – egyikét. Ahogy a nyugati zodiákusban az aszcendens, a kínai horoszkópban az öt elem az, mely megadja a sajátos jelleget egy-egy jegy személyi horoszkópjának. Rejtvénylexikon keresés: Zodiákus jegy Állatövi jegy.


Felsoroljuk az összes hibát, amivel rendelkezik 1-állatövi jegy. Nem szépítünk és nem kímélünk senkit. Július 25-e az a nap ami kimarad a horoszkópból.


Ezt a különleges napot időn kívülinek hívják. Akik ezen a napon jönnek a világra minden jegy legjobb tulajdonságát kapják. Az állatövi jegyek július 26-tól (Maja újév) július 24-ig terjednek.


Szuperhol vérhol és teljes holdfogyatkozás egyszerre Te is sírsz filmeken? Rosa Mystica: a Misztikus Rózsa titka Ezt az dolgot tedd meg idén tavasszal! Angyali számmisztika Így strandolnak a különböző csillagjegyek Itt csókold meg!


A Halak jegy általános jellemzése: Asztrológia tanfolyamok indulnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések