2017. szeptember 18., hétfő

Nyilas férfi bika nő

A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Nyilas férfi és Bak nő két nagyon különböző jellem, kapcsolatuk inkább szakmai téren alakulhat jól, melynek alapja a kölcsönös tisztelet.


A Nyilas férfinak nagyon fontos a személyi szabadsága, a szerelemben szenvedélyes és játékos, a Bak viszont nem tudja. Főleg, hogy a Vízöntő derülátó még akkor is, ha nem úgy alakul minden ahogy elképzelte. Vele született emberségessége, altruizmusa megértő társsá teszi, főleg, hogy őszinte és hűséges, amit a féltékeny Bika nagyra becsül. Bika férfi és Vízöntő nő kapcsolata.


A Halak férfi nehezen kezelhető, álmodozó, meglehetősen irracionális típus. Minden probléma elől igyekszik elúszni. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja.


A női szülötthöz hasonlóan a Nyilas férfi is sokat utazik, szeret új ismeretségeket kötni. Olyan kalandokba keveredik, melyek más számára rendkívülinek tűnnek, de ő természetesen fogad minden változást. Ha valamiért mód felett felháborodik, hideggé, visszafogottá válik.


Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Már csak azért sem, mert a Bika nő képes előrelátni, hogy egy jövendő kedves miként fog viselkedni, épp ezért nagyon is igényesen választja meg a partnerét.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Először csak azt tapasztalja a nő, hogy a férfi nem is annyira kedves, mert egyre többet kritizálja, panaszkodik, és mindent kifogásol. Kritizálásai állandósulnak, mert képtelenség neki megfelelni, a gyenge, és óvatlan nő önértékelését porig zúzza.


Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni. Az Ikrek nő Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre. Nyilas Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető , ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra.


Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas , mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas , a Skorpió és a Vízöntő. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak.


A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A Bika típusú gyermek eléggé békés, igénytelen, azonban nagyon fejlett az igazságérzete. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.


Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt.


Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések