2017. szeptember 4., hétfő

Kiadó lakás mammut közelében

Kiadó lakás mammut közelében

Gyermekkel, kisállattal is költözhető! A lakás a Forint utcában, egy rendezett társasház 3. Budapest közkedvelt kerületében,kiváló közlekedés mellett kiadásra kínálunk egy tégla építésű,erkélyes,kertkapcsolatos lakást. Bútorokkal és gépekkel felszerelt állapotban bérelhető. Buda központjában, a Széll Kálmán tér közelében KIADÓ egy 1nm-es FELÚJÍTOTT lakás.


A Fillér utca elején lévő, ötemeletes lakóépület földszintjén található az ingatlan. A társasház jó állapotú, folyamatosan karbantartott, rendezett. A lakóépület a MODERNIZMUS térnyerésének egyik szép példája. A részben BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT lakás hosszú távra kiadó.


Bem rakpart közelében ! Található benne egy nappali és hálószoba, egy. Budapesten és Pest megyében működő ingatlan közvetítő irodák kiadó lakás kínálata található meg, továbbá magánszemélyek egyéni ingatlan hirdetése Magyarország egész területéről. Portfóliónkban szerepel: kiadó társasházi lakás , panel lakás , családi ház, ikerház, sorház, iroda. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Wide Selection of Top Rated Products on CampSaver.


Kiadó lakás mammut közelében

Get Yours While Supplies Last. World-Class Selection of Gear and Apparel. Orbánhegy, Tóth Lőrinc utca Luxory Penthause flat. A nm-es szobás, duplakomfortos lakás a 2. Az ingatlan jó állapotú, de esztétikai felújítás igény szerint szükséges lehet.


A közelmúltban az elektromos-, a víz- és csatorna hálózat valamint a fűtés korszerűsítése megtörtént. Batthyányi tér közelében kiadó szobás, kellemes, 4. A szobák egybe nyílnak. Beköltözés december első felében lehetséges.


Mammut közelében a Széna térnél. Mosógép igény esetén a lakás tartozéka. Fűtés: házközponti, nagyon kedvező feltételekkel. A modern konyha magasfényű fehér, és a részét képezik a modern gépek : mosogatógép, légkeveréses. Hűvösvölgyi út elején, téglaépítésű, háromemeletes társasház harmadik emeletén világos, nm-es, szobás lakás kiadó.


A rezsi költségek kontroll alatt tarthatók az egyedi mérőórák (víz, gáz, villany) segítségével. KIADÓ LUXUS PENTHOUSE LAKÁS HATALMAS PANORÁMA TERASSZAL -Budapest, II. MillenÁris ParknÁl KiadÓ Garzon! Kiadó MillenÁris ParknÁl KiadÓ Garzon!


Kiadó lakás mammut közelében

Millenáris Park közelében , a Kis Rókus utcában kiadó egy 31. LLATBARÁT Bérleti díj:120. SZEPTEMBER 15-TŐL KÖLTÖZHETŐ! Rózsadombon, a Rózsadomb Center közelében , a Zöldlomb utcában KIADÓ egy nm-es FELÚJÍTOTT lakás. ZÖLDÖVEZETÉBEN, természetvédelmi terület, a Pál-völgyi-barlang közelében elhelyezkedő négyemeletes épület félemeletén található a szobás lakás.


Ft, a fűtést és vizet is tartalmazza, a lakás rezsije nagyon alacsony. A kilátás PANORÁMÁS, a lakás frissen festett. Hosszú távra kiadó (minimum egy év), hó kaucióval és hó bérleti díjjal költözhető.


Kalkulátoraink segítségével könnyedén kiszámolhatja az irodabérlő, hogy mennyibe is kerül az adott irodaterület takarítása, bebútorozása, mennyi a havi irodabérlet költsége. Az irodaházak videói, 3D túrái pedig a „helyszínre repítik” a kiadó irodát keresőt. Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás , vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén.


Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések