2017. szeptember 15., péntek

Mérleg férfi nőideálja

Ez azért lényeges számára, mert szívesen van társaságban, szereti a jó hangulatot, és csak egy szellemileg egyenrangú pár társaságában tudja magát jól érezni. Mit talál vonzónak egy Mérleg férfi a nőben. Az ezen csillagjegyhez tartozó férfiak általában jó családapák és értékelik, ha a család többi tagja tisztelettel viseltetik szavai iránt. Nem sieti el a dolgokat, megadja a módját az udvarlásnak és az előkészületeknek.


Erotikus képzelgései határtalanok. Némely Mérleg férfi arra is képes, hogy szex közben trágár. Megmondjuk, milyen csillagjegyű férfi érdeklődését keltjük fel!


Ez a világ egyik legnehezebb kérdése és valószínűleg, hogyha valaki tudná rá a biztos választ, akkor már nagyon gazdag lenne és a nevét is ismernénk. Nyilas férfi : ez a férfi tudja, hogy mi kell egy Mérleg nőnek, hogy kell őt boldoggá tenni. Intelligens, bátor, kreatív, szenvedélyes.


Egyszóval remek társaság. Oroszlán férfi : a Mérleg nő jól érzi magát egy Oroszlán férfi társaságában, hiszen többnyire azonos értékrendszerrel rendelkeznek mindketten. Harmonikus, nagy szerelemben élhetünk vele, ha mindent ráhagyunk, ahogy õ szereti. Egy Mérleg férfi igazi sármőr: nagy (élet)művész, erős hedonista hajlammal és komoly becsvággyal megáldva.


Mivel roppant hiú, nagyon büszke a hódításaira. Azzal tudjuk tehát leginkább felpiszkálni, ha nem adjuk könnyen be a derekunkat. Ha régóta egy Mérleg a párod Még sok év együttlét után is bókolj neki, csodáld őt, évődj vele, hass az érzékeire és kerüld az agressziót vele szemben.


Folyamatosan fent kell, hogy tartsd a szexuális érdeklődését, különben hamar másfelé kacsingat. Milyen a Skorpió- férfi ? Képletesen szólva a Halak a mélységes víz, a Mérleg pedig a határtalan és magas levegő. Valahogy túl messze vannak egymástól.


Kapcsolatuk lassan alakul ki, főleg a Mérleg részéről, aki először talán csak flörtre vagy szellemi kapcsolatra vágyna, míg a Halak érzései hamarabb felforrósodnak. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Az érzéki romantika nagymesterei: a Bika férfiak semmit nem sietnek el - Ha hűséges pasira vágysz, akkor a legjobb ha egy Bika jegyűvel jársz.


Nyakas jellem ugyan,de ha a birtoklási vágyát kezelni tudo akkor egy kitartó és érzéki szerető, akinek a kézügyessége is remek. A Szűz férfi képtelen hiába való bókokat osztogatni. Kiváló intellektusa révén a szellemi elfoglaltságok felé hajlik, minden érdekli ilyen szempontból, de miként a Szűz nő, a férfi is hajlamos a látszat és az anyagi helyzet után megítélni az embereket.


Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja szerint olyan szerető, aki mágnesként vonzza a nőket, és miközben tele van erővel és szenvedéllyel, kétségbeesetten fél a sérelmektől, ám ezt palástolja. Illik hozzá: a Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány, mint az Ikrek nőnek. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben. A Nyilas férfi kielégítheti legtitkosabb vágyait is.


Kerülendő partner: a Bak férfi energiája kevés számára. A Rák és a Halak szintén untatják. A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt.


A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. A két típus közös vonása a lassú, nehézkes döntéshozatal és a türelem, s az, hogy mindkét típusú Mérleg férfi kilengő férj. Skorpió (X. 23. - XI. 21.) Ha érzéki és kreatív szeretőre vágysz, a Skorpió megfelelő választás.


Míg szenvedélyessége a hétköznapokban inkább hátrány, addig az ágyban mire is vágyhatnál jobban, mint egy mindig, mindenhol kapható partnerre. Lehet, hogy a Mérleg céltudatosabb, de a kitartóbb te vagy. Az élet örömeinek élvezete fontos mindkettőtök számára.


Boldogságotokra csak az vet árnyékot, hogy te rendkívül féltékeny vagy a párodra. Tudnod kell, hogy a Mérleg szabad szellemű ember, akinek életeleme az önálló mozgás, a saját baráti kör. A Mérleg nő szerelmi horoszkópja. A Kos nőnek a férfi arra kell az ágyban, hogy szexuális igényeit kielégítse, ezért nem meglepő, ha egyszer azzal áll elő, hogy rabszolgásdit szeretne játszani.


Mérleg férfi nőideálja

Kos nőnél, ha egyszer belebújik a szegecses bőrszerelésébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések