2017. szeptember 12., kedd

Aszcendens

Olvasd el teljes, egyedi Aszcendens elemzésedet. A kalkulátor Aszcendensed pontos helyzete mellett értelmezi a bolygókkal képezett kapcsolatait és az 1. Mit árul el rólunk az aszcendens ? Elsősorban azt, hogyan fordulunk spontán a minket körülvevő világhoz, jelzi alaphangulatunkat. A személyiségünk azon képe, amelyet a külvilág érzékel első benyomásként rólunk, mélyebb megismerés nélkül. A Bika aszcendens a soha el nem múló idő áldozata. Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől.


Ellenállsz a hétköznapok változásainak. Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna. Az aszcendens óra alatt teljesen megkerüli a zodiákust, így az aszcendens egy jegyben órát ül.


Persze nem csak az órától, hanem a földrajzi koordinátától is függ az aszcendens helyzete. A szép tulajdonságokat ápolnunk kell, az esetleges hibákat pedig igyekezzünk kiküszöbölni. Az aszcendens pontos meghatározásakor minél pontosabban ismernünk kell a szülött földrajzilag meghatározott születési helyét, mely minden ponton más-más jelleggel járulhat hozzá a személyiség kialakulásához. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az aszcendensed.


Aszcendens

Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Ha kitöltötted a fenti adatokat, akkor kattints a mehet gombra. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Válogatott Aszcendens linkek, ajánlók, leírások - Aszcendens témában minden!


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. A Kos aszcendens függetlenséget a erőt, energiát.


Fontos számára az önkifejeződés, erős személyiség, esetleg önzőbb. Dinamikus, “versenyember” és nagyon kezdeményező. A fejében él leginkább. Néha hatalma van “belemászni” az emberekbe, így vizsgálgatja a másikat. A z asztrológiában kicsit is járatosak már tudják: azt, hogy ismerjük valaki születésnapját, nem jelenti azt, hogy ismerjük a horoszkópját, életének térképét.


Egy valódi, személyre szabott horoszkópnak - születési ill szolár - ez csak egy icipici része, mert még nem ismerjük az Ascendensét - ami éppoly fontos jellem meghatározó - és nem tudjuk hol állnak a tőbbi. Az aszcendens az az állatövi jegy, amely a születésünk pillanatában kel fel a keleti horizonton, és a Nap-jegy mellett a horoszkóp legfontosabb tényezője. Az aszcendens határozza meg az ember viselkedését a hétköznapokban, milyen értékek vezetik az életben vagy, hogy mely betegségekre lesz hajlamos.


A Bak és Oroszlán egymásratevédése ambíciót kelt e vegyes jegy szülöttében. Az Oroszlán aszcendens arra ösztönzi a Bakot, hogy határtalan ragyogásra vágyjon, különösen társadalmi szinten. A Bak-Oroszlán vegyes jel szülötte hajlamos a gyűjtögetésre, mely egyfajta fukarságban nyilvánul meg. Regisztrációhoz kattints ide.


Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket. A honlapon olvasható asztrológiai elemzések, előrejelzések tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések