2017. szeptember 12., kedd

Tüdőszűrés i kerület

Szent Kristóf Szakrendelő Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest, Fehérvári út 12. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri.


Tüdőszűrés i kerület

A részletekért kattints ide! A év feletti kerületi lakosoknak évente egy alkalommal ingyenes a tüdőszűrő vizsgálat, azonban a vizsgálat már nem kötelező, behívót sem küldünk, a jelentkezés önkéntes. A tüdőszűrő állomáson a lakosság éves tüdőszűrése folyik. A jelenleg érvényben levő jogszabályok alapján a kötelező tüdőszűrés megszűnt, azonban továbbra is lehetőség van, és ajánlott a év feletti lakosok évenkénti tüdőszűrő vizsgálatára, mely OEP támogatott (ingyenes). Egészség Szakorvosok, szakrendelők - XXII.


Hazánkban kedden délelőtt északkeleten és délnyugaton tartósan megmarad az éjszaka képződött köd és a hozzá kapcsolódó alacsonyszintű rétegfelhőzet, másutt gyengén felhős lesz az ég. Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából! Itt megtalálod a(z) tüdőszűrés kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XXIII. Ha valaki a behívás idején nem tud eljönni tüdőszűrésre, bármikor megteheti a rendelési időben. A dohányzó, vagy régebben dohányzó emberek számára különösen ajánlott, hiszen a tüdőrák korai stádiumban még operálható, és ez a teljes gyógyulást jelentheti!


Tüdőszűrés i kerület

Területi ellátási kötelezettségünk: XVIII. Tüdőszűrésre bejelentkezés és tüdőszűrő leletkiadás: Hétfőn és szerdán órától óráig, Kedden, csütörtökön, pénteken 7. A kerület kórházzal nem rendelkezik, a lakosság igénye, érdeke az ambuláns, definitív egészségügyi ellátás. Tüdőszűrő állomás címe, elérhetősége és rendelési ideje. Ennek nélkülözhetetlen, meghatározó részét képezi a járóbeteg-szakellátás. Tájékoztató a betegfogadásról.


Az Intézetbe érkező betegek felvétele a betegirányító pultnál történik. Munkanapokon reggel óra perckor fogadják az első beteget felvételre, az utolsót pedig este óra perckor. Mind a tüdőszűrés , mind az alkalmassági vizsgálatok keretében végzett mellkas rtg szűrővizsgálat során annak megítélése történik, hogy az adott felvétel eltér-e a normális radiológiai jellemzőkkel bíró felvételtől, és ha eltér, annak mi lehet az oka.


Vajda Erika Piroska Főorvos Dr. Zibár Mária Vezető asszisztens Kovácsné Devecseri Gyöngyi Vezető helyettes asszisztens Holvay Mihályné Asszisztens Bauerné Csenki Katalin Csorvási Miklósné Gencsi Mónika Míra Papp Zoltánné Röviden az. Októbertől megszűnt az Óbester utca 5. Ez azt jelenti, hogy ilyen ügyekben a VIII. A döntést az Egyesített Szent.


Beutalóköteles a szakrendelés! Előzetes időpont egyeztetése lehetséges, de nem szükséges! A Tüdőgondozó és Ernyőképszűrő állomás a II kerületi lakosok alsó légúti betegségeinek - ezen belül nagy hangsúllyal a Tbc, a tüdődagantok, az asthma bornchiale, a krónikus obstruktív légúti betegségek, a tüdőgyulladások - szűrését, kivizsgálását. Háziorvosi körzetek utcajegyzékei. Házi gyermekorvosi körzetek utcajegyzékei.


Tüdőszűrés i kerület

Amennyiben Ön nem ilyen helyen dolgozik, akkor is javasolt évente tüdőszűrő vizsgálaton részt vennie saját egészsége érdekében! A lelet egy hét alatt készül el. A TAJ kártya a lelet átvételéhez szükséges. Megértésüket köszönjük!


Persze a tüdőszűrés hasznos is lehet, hiszen láthatnak olyan problémákat, amikről te még nem tudsz. A szűrésre az értesítő nélkül is el lehet menni, de személyit mindkét esetben vigyetek. Békásmegyer hivatalos honlapja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések