2019. augusztus 14., szerda

Rák férfi

A Rák férfi családi élete. Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb. De folyton elvárja bizonyságát annak, hogy szeretik.


Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Hogy hogyan hódíthatod meg? Hősszerelmes típus, és a hosszú távú kapcsolatok híve. Fontos tudni, hogy a Rák férfi valóban szívesen kiveszi a részét a ház körüli tevékenységekből, de nem szeret mindent ő maga végezni. Gyakran előfordul, hogy a Rák férfi csupán élete dele után talál rá igazi énjére, ezért olyan romantikus és megértő nőt kell keresnie, akivel megoszthatja a múlt emlékeit, és együtt álmodozhatnak a szebb jövőről.


Sajnos a Rák nő a tipikus rosszfiúkhoz vonzódik. A szerelmes rák FÉRFI ismérvei: Igazából úgy diszkrét, hogy nem az. Nem mond el mindent, de nem is titkolózik. Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, és sajnos nem a hűség mintapéldánya. A RÁK FÉRFI szerelmi horoszkópja.


A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét. Mivel a Rák-férfi környezetének érzelmi hullámzásait követi, könnyen elérzékenyül, így sokszor könnybe lábad. Gyakran könnyebb megbántani, mint elcsábítani, ám ha sikerült az ujjad köré csavarno onnantól a tiéd. Ne tegyük, és akkor nem ér minket csalódás sem. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Ami még jobban feltüzeli: Egy fürdőtől vagy egy masszázstól – melynek során a Rák erogén zónái természetesen nem maradnak érintetlenek – nemcsak kezessé válik, hanem zabolátlanná is.


Rák férfi

Ezzel együtt ne enged hogy túlságosan messzire menjen, ugyanis a Rák-férfi szereti a partnernőjét idealizálni. Bika férfi : bízik önmagában, és ez szexivé, vonzóvá teszi, ezért egy Rák nő jól érzi magát egy Bika férfi karjaiban, ahol nyugalomra és szerelemre talál. Férfiak, akikkel nem érdemes ismerkedni: Skorpió férfi : nagyon temperamentumos, így nagy az esélye, hogy a féltékenységnek, ha Rák nővel kerül kapcsolatba. Társaságában öltözködjünk nőiesen és érzékien, használjunk finom, lehetőleg virág- esetleg rózsaillatú parfümöt, és legyünk mindenképpen azon, hogy romantikus hangulatot teremtsünk. Azonban lehet, hogy nem ezt mutatja, és egy nyugodt, hűvös külsőt ábrázol, de a külső alatt mélyen és intenzíven érez.


Illik hozzá: a Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány, mint az Ikrek nőnek. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben. A Nyilas férfi kielégítheti legtitkosabb vágyait is.


Rák férfi

Kerülendő partner: a Bak férfi energiája kevés számára. A Halak romantikát lop a Rák életébe, és a Rák az teljesen védelmező szerető, akire a Halaknak szüksége van. Mindketten szimpatikusak és megpróbálják egymást támogatni. Valószínűleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak hajlamos szokatlan szerelmi viszonyok kezdeményezésére. Vonzódtok egymáshoz, mint az ellentétek általában.


Te tekintélyt parancsoló, öntörvényű ember vagy, ráadásul jóval erősebb akaratú, mint egy Rák , és ezzel tisztában is vagy. Ez a hónap számodra az alkotás és a kezdetek ideje. Lesz erőd és kitartáso sokkal többet elérhetsz, mint amire számítottál. Ez nem megy könnyedén, le kell győznöd mások ellenállását, ennek ellenére a változások lassan, de biztosan elindulnak.


Nagyon magabiztosnak mutatkozik, mint aki igazán biztos a dolgában. Meglehet, hogy Ön valóban önbizalma teljében van és megvan győződve a sikeréről. Nagyon háziasak a Rák csillagjegy szülöttei, a férfiak is.


Együtt süthetnek, főzhetnek, jó elvannak egymással az otthon melegében. Rák – Oroszlán: Ha a nő a Rák , és a férfi az Oroszlán, akkor jó. Ilyen az ágyban: a Rák számára a szeretkezés egy érzéki, kreatív tevékenység, és szüksége van arra, hogy udvarlás előzze meg az aktust. Mivel ez a jegy nagyon intuitív, könnyen ráérez, mit szeretne a partnere, és mindent megtesz, hogy boldoggá tegye őt. Szívesebben a mint kap.


Minden vásárlást, de különösen a nagyobb értékűeket vagy a hosszú távra kihatóakat érdemes a mai napra időzíteni, mert most nem tud.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések