2019. augusztus 16., péntek

Zsozirisz bika

Személyesen és Telefonon. Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A Bika előtt valaki nem a valódi arcát mutatja ma, a Skorpió ma készüljön fel a kritikára is. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát.


Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Bika (április - május 20) napi horoszkóp Mindenképpen ki kell tartanod most valami mellett, amiben korábban is hittél, és amiben most is hiszel. Ne hagy hogy valami meggátoljon abban, hogy feladd a terveidet, és visszavonulót kelljen fújnod. A Szűznek érdemes párjával beszélgetni, hiszen csodálatos élményben lehet része. Neked mi a horoszkópod?


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!


Ez nap - már ami a munkát illeti ? Szépen megoldott feladatokat kell a legelejéről kezdeni, és sebtében összecsapni. Mindegy, hogy milyen, csak legyen kész időre? Nem is birkózol meg vele, rengeteg a fenntartáso becsületes eljárásnak sem tartod.


Ha nem is tud minden nap időt szakítani a lazításra, jelöljön ki a héten legalább két napot, amikor igenis átadja magát a testi-lelki. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok!


A Bika a következőképpen működik: megismer valakit, megszokja és megszereti. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. A Bika nem szereti a kiszámíthatatlan és megbízhatatlan embereket, illetve az érzelmi hullámzást. Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat.


Minden jegy szülötte, legyen Kos, Bika , Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, megtalálja a csak rá jellemző dolgokat. Bika b Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mi. Rák d Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként nem rendelk. Ismerd meg mi vár rád a csalá szerelem, üzlet vagy az egészség területén.


Ma visszahúzódó hangulatban leszünk, örülünk, ha otthon tölthetjük a szabadidőnket. Semmi kedvünk kimozdulni otthonról. Inkább praktikus teendőink kötik le a figyelmünket, szívesen teszünk, veszünk otthon. Használd ki a mai napot, hiszen remekül tudod érvényesíteni akaratodat és elérni, amit szeretnél.


A szerelmi életed is felpezsdülhet, olyan dolgokat beszélhetsz meg a kedveseddel, amelyeket egy ideje halogatsz. Ma az esze valahol egészen máshol jár, nem a munkán. Naná, hogy a szerelmen! A jegyében járó Uránusz a Marssal kerül kalandos fényszögbe. Ma egy igazán vicces úrral találkozhat, avagy, ha ön az erősebb nem tagja, akkor annak mutatkozhat.


Ez a planéta azt akarja, hogy változzon meg valami az életedben. Jó, a kereket nem kell újra feltalálni, ez világos! Van azonban ezernyi más dolog, a mindennapjaidban, ami egy találmányra vár, mert az életed ezáltal könnyebb lesz. Pontosan itt avatkozik közbe Uránusz.


Bika vagy, egy ember szilárd szokásokkal. Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak. Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást!


SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek. A Mars és a Vénusz a Bika jegyében áll, ám a Mars nem tudja kifejteni a hatását. Kerülje a személyeskedő vitát, mert nem akar majd meghátrálni, és megmutatkozhat a rossz oldala! Fontos döntést ne most hozzon.


Egyre többet kell foglalkoznia a régmúlt dolgokkal. Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések