2019. augusztus 6., kedd

Tét eladó ház

Eladó házat keresel Téten? Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. CSAK Készpénzre Vásárolható!


Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Tét házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta. Tét aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Tét -Ürgehegyen m2-es, szobás , fürdőszobás, összkomfortos, téliesített családi ház ELADÓ. Vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadással. Magyarország északnyugati, a Kisalföld délkeleti részén, a -as főút mellett helyezkedik el, Győr és Pápa között félúton.


A település nevét valószínűleg első birtokosairól a Thet törzsnemzetségtől. Felújításra szoruló családi ház Téten eladó ! Győrtől km-re található város. Tét csendes utcájában egy felújításra szoruló ház várja új tulajdonosát. A ház 9nm-es telken helyezkedik el, az ingatlan összterülete 1nm-es, mely szoba,. Az ingatlan a Győr-Pápa útvonalon helyezkedik e. Pécsett Kis Postavölgyben eladó egy telek,A telken található gyümölcsfák,szőlőlugasok,és van a telken egy félkész ház is ami igény szerint lédózerólható vagy meg is lehet csinálni lakható családi házzá,ki minek szeretné,A telek nagyon szép panorámával rendelkezik,gyönyörű szép a kilátás,Az utcában rengetegen építkeznek úgyhogy nem lakatlan helyen van a. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó téti ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Kerepesen a PANORÁMA LAKÓPARKBAN Iker jellegű, de még is KÜLÖNÁLLÓ, KÖRBEJÁRHATÓ, ACÉLVÁZAS KÖNNYŰSZERKEZETŰ CSALÁDI HÁZ eladó ! A házak egyenként 4nm-en helyezkednek el, egymás mögött. A jelenlegi tervezet szerint 1nm alapterületű, nappali.


Több friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: m2-es szobás felújított családi Ház. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével. Válogass a megveszLAK folyamatosan frissülő eladó Tétiingatlan kínálatában! Egyszerű, asztali és mobilra optimalizált kezelő felület.


Belső terében teljesen felújított családi ház eladó Téten. A házban a méretes nappali, étkező és konyha mellett szoba és külön Wc - fürdő került. Júniusban is csökkent az építőipar termelése Az idén júniusban az építőipari termelés volumene kiigazítatlan adatok szerint és munkanaptényezővel kiigazítva is 1százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, szezonálisan kiigazítva a termelés az előző havinál százalékkal volt alacsonyabb - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.


Ft, 1négyzetméter Tét , Győr-Moson-Sopron megye, Nyugat-Dunántúl Tét városa is, a Győr külvárosi részeihez hasonlóan folyamatosan kiépül. A kétszintes ingatlan helyiségei: Alsó szint: nagyszoba, nappali, konyha , fürdő , wc. Találja meg a megfelelő ház hirdetést Tét területén. Keressen Tét ingatlan hirdetései között magánszemély és közvetítő irodák kínálatából az Ingatlan1. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


A Sarokház Ingatlanügynökség lakás, ház , telek, ingatlan, nyaraló, iroda eladásával, közvetítésével foglalkozik Győrben és környékén. Felsővárosban vállalkozás, panzió, munkásszállás, vagy a jelenlegi helyiségek meghagyásával két generáció összeköltözésére is alkalmas 5m2-es, szintes, szobás, fürdőszobás családi ház , melléképületekkel, garázsokkal eladó. Fűtés: padlófűtés, de kandalló is kialakításra került.


A ház fűtését központi gázkazán biztosítja, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. A lakás egyedi hőmennyiségmérővel ellátott. Tét városa Győr-Moson-Sopron megyében, a Téti járásban található, melynek egyben járási székhelye is.


A Sokoróaljai térségben központi funkciót lát el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések