2019. augusztus 13., kedd

Szerelmes oroszlán

Az Oroszlán férfi érzelmei szívből fakadó, forró és őszinte érzelmek. Férfias külleme sok nőt vonz, és nem is utasítja vissza őket, mert a szex nagyon fontos az Oroszlán számára. Ha szerelmes lesz, az Oroszlán jegyben született férfi lángol, lobog s partnerétől is elvárja a nagy érzelmeket. Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat.


Szerelmes oroszlán

Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett. Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek. Oroszlán és Oroszlán szerelmi kompatibilitása Közepes Az ugyanolyan csillagjegyűek azt hinnénk, jó párost alkotnak, de ez nem mindig igaz.


Tehát felmerül a kérdés, hogy lehetséges-e az Én-t Mi-re cserélni. Igazi vadászként az Oroszlán férfi is lesben áll a „prédájára”, maj amint a lehetőségek tökéletesek, gyorsan megragadja. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza. Oroszlán kedvesünknek nagyon fontos az, hogy minden magánál gyengébb lényt a szárnya alá vegyen, s megvédjen, ha kell.


Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért. Az örök szerelmes és folyton elégedetlen Oroszlán férfi tüzes természetű. Mivel egyszerű megjelenésével is vonzza a nőket, férfitársai irigyek rá. Szereti a szép hölgyeket, de hogy azok sikerrel járjanak, szépségük mellett elvárja, hogy intelligensek, ápoltak, jó modorúak s még szerények is legyenek.


A párkapcsolati összehasonlító horoszkóp feltárja a kapcsolat erősségeit és a hiányosságait is. Megtudhatjuk belőle, hogy miként tehetjük jobbá párkapcsolatunkat. Miként az Oroszlán férfi, a jegy asszonya is képes kitűnő társ, jó barát lenni. A büszke Oroszlán hölgy vonzódik az élet szép oldalaihoz, a pompához s ezt a partnerétől is elvárja. A szerelmes Oroszlán FÉRFI ismérvei: Néha megdöbbenést vált ki a környezetéből azzal, hogy mennyire magabiztos.


Szerelmes oroszlán

Azt képzeli, őt senki el nem hagyja, csak ő lehet az, aki szakíthat. Uralkodik a partnerén, de önmagán is. Sokszor nemcsak a választottjába szerelmes , hanem saját magába is. Ráadásul az Oroszlán imádja, ha körülrajongják és ha hódíthat, ez pedig sokszor rosszul esik és nincs kedvére a Bikának, aki nem csupán egy újabb trófea akar lenni az Oroszlán szentélyében.


Kíváncsi vagy mi vár rád a szerelemben? Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! Ez persze nem azt jelenti, hogy az Oroszlán ne tudna valóban szerelmes lenni, ha eljött az ideje, bár lehet, hogy ez csak a negyvenes éveiben következik el. Ne alázd meg azzal, hogy visszautasíto hisz egy bók vagy figyelmesség elfogadása még nem jelent rögtön házasságot.


Míg az oroszlán nő királynőt alakít, a Nyilas pedig hetérát, a Kos képes a teljes odaadásra. Harcol, dolgozik szeretteiért, nekik szenteli energiái jó részét, hisz bennük, ösztönzi őket, a harcmezőn egy vonalban küzd a marcona férfiakkal, akik kényeztetésre vágynak jobb, ha meg sem közelítik. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Két összeillő ember és egy izgalmas kapcsolat, amelyből hatalmas, mindent elsöprő szerelem lehet!


Mindkettőjükre jellemző az optimizmus, a vidámság és a jókedv, az élet napos oldalának a szeretete. Ha szerelmes , senki más nem létezik számára a világon, és képes megosztani párjával a legféltettebb titkait is. Vedd észre, ha az Oroszlán szerelmes – jel menthetetlenül lebuktatja Büszkeségük nagyon jelentős, utálják, ha csorba esik rajta, ezért aztán komoly érzelmekről árulkodik, ha kitartóan udvarolnak.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Mint Oroszlán , úgyis szerete sőt igényled is a felpörgetett életet, ezekben a hónapokban lesz benne részed. Tanácsunk az Oroszlán szülötteinek, hogy ha úgy érzi, hogy közelébe került az igazinak, ne hezitáljon és ne is kéresse magát, örüljön és merjen boldog lenni. Míg az igazi szoknyavadászok kihasználják a szituációt és flörtölni kezdenek a barátnőivel, az igazán szerelmes férfi figyelni fog barátai történeteire, azonban a flörtölésnél csak Ön jöhet szóba. Mikor szerelmes , sziporkázik, mindent megad partnerének, borzalmasan büszke rá, szeret dicsekedni vele, de cserébe birtokolni szeretné.


A szerelmes férfi szívesen megismerné azokat az embereket, akik igazán közel állnak Önhöz. Fontos számára a szex, minél szokatlanabb, annál jobban érzi magát az ágyban és elvárja az elismerést teljesítményéért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések