2019. augusztus 6., kedd

Szuz ferfi meghoditasa

Logikus gondolkodása mindig felülkerekedik az ösztönein. Folyton tanul, képezi magát, érdekli mindaz ami új. Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg. Rendkívül kötelességtudatát jellemzően a. A leleplező igazság: mit mon és mit gondol, a Szűz férfi?


Tévedésben van mindenki aki, azt hiszi, csak a nők mondanak mást, mint amit gondolnak! A pasikat is épp olyan nehéz kiismerni, megérteni! KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. Makacs és dinamikus, egész életében rohan.


Szűz asztrológia - augusztus - szeptember 22. A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak, de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak. Nem elég tisztában lenni azzal, mi a párod horoszkópja, érdemes minél többet megtudni arról is, milyen tulajdonságokkal ruházta őt fel a csillagjegye. A Szűz fejben létezik, minden ott bent van. A kapcsolat sikere is múlhat azon, mennyire ismered őt!


Mindketten föld jegyűek, tehát ideális kapcsolatra van kilátás köztük. Bár különböző a temperamentumuk (a Szűz sürgölődő, intézkedő típus és ezt elvárja a párjától is, ám a Bika kényelmes és lusta hozzá képest), a szexuális életük nagyon mozgalmas, ami mindkettőjük számára meghatározó jelentőséggel bír. Először is leszögezem, amennyiben még nem voltál e roppant érdekes és izgalmas csillagjegyben született hölggyel közelebbi kapcsolatban, hogy a Szűz csak nevében szűz: patyolattiszta és érzékeny lelke bizony sok sok találékonyságot és szenvedélyt rejt, tehát kalandos és nehéz út előtt állsz. Milyen jegyben született a férfi?


A férfi személyisége jegyétől meghatározott, így az is, hogy mi veszi le a lábáról. Kiszemelt hercegünk sikeres meghódításához nem árt tudnunk, milyen jellemvonással rendelkezik a Szűz pasi. Most következő cikkünkből kiderül, mire vágyik szíved választottja! Egy Szűz ki tudja magát fárasztani még mozgás nélkül is!


Amikor az állatöv még csak tíz jegyből állt, e kettőt összetartozónak tekintették. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI-Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. Te is a Szűz jegyében születtél? Netán ismersz ilyeneket? Vagy esetleg Szűz a felesége barátnő nővére húgo szerelmed?


A most következőkkel egyet fogsz érteni, lehet, meg is lepődsz, főleg akkor, ha még nem ismerted meg tökéletesen ezt a tiszta, őszinte és kedves csillagjegyet. Sok olyannal találkozom, amit nem lehet a honlapomon elhelyezni, ezért egy valamikori kedves ismerősöm javaslatára nyitottam a blogot. Ez lehetőséget ad arra, hogy azt jelentessem meg rajta, ami napi szinten foglakoztat engem.


Hogyan csábíthatod el álmaid férfiját? Mindenek előtt tudnod kell, mi az, amitől elveszti a fejét, és mi az, amivel az őrületbe kergeted. Tippek, tanácsok minden csillagjegyre A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket, akik egyúttal a bókok területén is jól állnak. Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam?


Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. Megint és már megint mint egy másik ilyen oldalon is. Ki a faxom te szerencsétlen agyrokkant nyomorék!


Megint minden jegy maga a tökéletesség de a halak ilyen és olyan érzelmes, és rozsaszín szemüveg stb. Anyád tetves picsája ahonnan kijöttél, hogy te is csak ócsárolni tudod a halak jegyüeket, főleg a halak jegyű férfit! Azt mondják, a ruha teszi az embert, és bár már megtanulhattuk, hogy a képlet azért nem ilyen egyszerű, azért az öltözködésed tényleg nagy szerepet játszik az életedben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések