2017. április 7., péntek

Babavállalás negyven felett blog

Babavállalás negyven felett blog

Jól gondolja, ez a blog nem a nők becsmérlése, hanem figyelmeztetés a meddőség veszélyére, minden nő anya lehessen, babát puszilgasson. Azt el kell fogadnia, hogy szülni (az egy Schwarzenegger kivételével) csak nők tudnak. Színes élet negyven felett. Bármennyire is az ellenkezőjét nyomja a média, nem normális dolog negyven felett babát vállalni.


Ne ringassuk ebben magunkat! Nem lehetetlen, nem reménytelen (bármennyire is ezt mondta az a drága orvos), de nem normális. Szépség negyven felett , Budapest.


Blog a negyven feletti nők szépségápolásáról. Kifogás esetén forduljon a blog. Mielőtt azonban belebonyolódnék a rizikótényezők felsorolásába, azt is jó, ha tudjuk, hogy a év felett gyermeket vállaló anyák többségének teljesen komplikációmentes a terhessége és egészséges babát hoz a világra. A Férfi meztelenül feküdt az ágyon, és sóhajtozva élvezte, ahogy a Nő finoman szopogatja, nyalogatja a makkját. Nyelve apró köröket rajzolt a feszes húson, majd puha ajkai közé vette és gyengéden megszívogatta, majd újra nyelvével becézgette, aztán hirtelen váltott, mélyen bekapta a kemény szerszámot, erősen szopta, majd visszatért a gyengéd kényeztetéshez.


Egy független utazónő, aki már 1országban járt, és egyben arra is példa, hogy nemcsak huszonéves hátizsákos turistaként érdemes a világnak nekivágni, hanem negyven felett is lehet kíváncsinak, nyitottnak maradni. Egy barátnőmmel arról beszéltünk, hogy milyen előnye van az idősödésnek. De nem csak saját magunkat megfigyelve, hanem a férfiakról is véleményt képet alkottunk.


Ne ítélkezz mások igényei felett és ne erőltesd rá párodra saját elképzeléseidet, akaratod vagy életviteled. A szabályokat ti alakítjátok ki annak megfelelően, ahogy nektek a leginkább megfelelő. Törődj a saját igényeiddel, vágyaiddal, mert egy életed van!


Itt és most kell élned! A szép bőrt, nem adják ingyen. Ahhoz, hogy sokáig megőrizzük szépségünket, nap mint nap tenni kell érte. De vajon tudjuk, hogy mit kell tennünk?


A gyerekvállalás ideje egyre jobban kitolódik: ma már nem megy csodaszámba, ha valaki negyven év felett esik teherbe. Van azonban néhány tévhit, amivel jó tisztában lenni, ha valaki csak azért dönt a késői szülés mellett, mert azt hallotta, még ráér. Ez lehet egy lakáshitel, egy kamaszgyerek akivel nincs beszélő viszonyban (jelenleg), vagy egy rosszul sikerült házasság, válási traumával. Kérdés, hogy a másik poggyászát el tudod-e fogadni, illetve tudod-e, mi a tiéd. A barátnőmmel egyik nap azon filóztunk, hogy negyven felett hogyan a legoptimálisabb a fogamzásgátlás.


Babavállalás negyven felett blog

A legbiztosabb, legbiztonságosabb, legegészségesebb módszert kerestük, és meg is találtuk: nem kell szeretkezni. Számban érzem puhaságát Édességét és sósságát Ajkam köré fonom Nyelvem körbe csapong, miközben sóhajod száll Gyermeki lényem is előbújik Élvezem a. A gyakran szinte fojtogató társadalmi nyomás, a kifutsz az időből mentalitás, és a számtalanszor hangoztatott emelkedett egészségügyi kockázatok ellenére is egyre többen vallják, hogy életük legjobb döntése volt negyven felett babát vállalni. Senkit nem szeretnénk lebeszélni a negyven feletti szülésről.


Vannak, akik évekig hiába próbálkoznak, és - amíg reális esélyt látnak a babára - nem adják fel a küzdelmet, míg mások azért várnak éves korukig, hogy megteremtsék az ideális anyagi feltételeket, esetleg beteljesítsék karriercéljukat. Ilyen az Adidas Stan Smith és a Gazelle, vagy például a Converse All-Star. Hát még az, hogy jól is néz ki benne!


Felháborító maga a gondolat is. Maga az az elgondolás, hogy egy negyven feletti nő jól nézhet ki, egyszerűen szenzációszámba megy a bulvársajtóban. Negyven felett zsákban kellene járnia tetőtől talpig!


Egy olyan jelenségről lesz szó, melybe gyengébb idegzetűek jobb, ha nem gondolnak bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések