2017. április 11., kedd

Bak nő ikrek férfi

A Bak nő számító teremtés. Alkalmi szerelmi viszonyba nem keveredik, hisz előre tart a kudarctól, vagy attól, hogy nem is szeretik, csak valaki egyszerűen szórakozni vágyik vele, így a felületes Ikrek csapodárságát képtelen megérteni. Az Ikrek férfi családi élete. De jó, ha az asszony vigyáz a családi kasszára, mert az Ikrek férfi hajlamos hirtelen ötletei alapján költeni a pénzt. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos.


Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző, illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait.


BAK NŐ szerelmi horoszkópja A bak nő nehezen mutatja ki érzéseit, és nehéz kiismerni egyébként mélységes, szelíd szeretetét. A szexualitást úgy éli meg, mint alapvető jogát az élet örömeihez, így elvárja partnerétől, hogy e téren is tökéletesen teljesítsen, csakúgy, mint az élet anyagi és társadalmi területén. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint.


Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Nikolettaxy nevű felhasználó válasza: Szia. Bak vagyok, és volt párom is Bak volt.


Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás. Milyen egy Bak csillagjegyű nővel randizni? Mélyen belül, a Bak nő romantikus és szeretetteljes, de a megfelelő férfi szükséges ahhoz, hogy ezt felfedjék.


Kívülről úgy tűnhet, hogy nem igazán foglalkoznak a szerelemmel. Illik hozzá: a Bak férfi , akárcsak a Szűz nő igen szelídnek látszik, de az ágyban nagyon is tüzes. A Bika férfi gyengéd simogatása felkorbácsolja érzékeit. Kerülendő partner: az Ikrek férfi hozzá túlságosan csapongó, az Oroszlán pedig kipletykálja hálószobatitkaikat.


Egyébként eddig ikrek párom volt,és semmi jót nem mondhatok. Azok a dolgok,amiket először szerettem bennük,amik tetszettek,hogy annyira más,egyszer csak elkezdtek idegesítővé válni. Nem volt hosszú kapcsolat egyik sem. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek , a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


Szóba jöhet még a Bak , a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A tény, hogy szexuális és szerelmi téren az Ikrek egy kissé „langyos” jegy, nem viselkedik túl temperamentumosan, magával hozza azt a következményt, hogy a szerelmi kapcsolatból, házasságból könnyen válik egyfajta testvéri kapcsolat, ahol a szexualitás egy idő után alaposan háttérbe szorul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések