2017. április 24., hétfő

Bika csillagjegy

Az asztológiában a Bika jegy uralkodó bolygója Vénusz, melynek ekkor, a Bika -Vénusz ideján az ösztönös, érző oldala érvényesül – ellentétben a Mérleg - Vénusz esetével, ahol majd inkább a szellemi elem jut kifejeződésre. A Vénusz bolygó meghatározza az oltalma alatt álló csillagjegy , így a Bika emberi kapcsolatait is. Nehezen fogad be új információkat, de amit egyszer megtanult, azt soha többet nem felejti el. Anyagiakban beosztó és rendkívüli pénzügyi érzékkel rendelkezik. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.


Kapcsolódó videók: Holdjegy, napjegy. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni.


Képes olyan ügyekért is kiállni, melyek sikere teljesen kilátástalan. A bika csillagjegy jellemzői. Az ideális társ horoszkópja. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. A Bika erős fizikumú és nagy lelkierejű ember.


Bika csillagjegy

A téli égbolt egyik meghatározó csillagképe. Nyugaton a Kos, keleten az Ikrek, északon a Perseus és a Szekeres, délkeleten az Orion, délnyugaton pedig a Cet és az Eridanus csillagképek határolják. A „gyönyör hava” minden teremtményben felébreszti a szerelmet és az ösztönöket.


Jusson is, maradjon is elv mellett a pénz, a biztonság a legfontosabb a Bikának. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz. Bika mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk.


A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Vannak trükkjeik a pénzügyekre és a pénzügyi tanácsaikat értékelik. Tudják, hogy honnan jön a pénz, megvan a képességük, hogy manipulálják és lerakják a sikerükhöz vezetős ösvényt.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Csillagjegyek Bika Rák Csillagjegy Bak Nyilas Zodiákus Mitológia Csakrák Csillagok.


Marvel Zodiac im an aquarius. Az alábbi csillagjegy szülötteinek készült: Bika. Bika karkötő malachitból stainless steel alkatrészekkel. Mi a Bika csillagjegy köve?


Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit! Nyugodt, nagy az önuralma, konzervatív, nagy az igazságérzete. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét.


Célratörő vagy, aki miután meghatározta, kijelölte feladatát, nyomban munkához is lát. Higgadt és békés természetűnek ismer környezete olyan, aki gondjait tapintattal oldja meg. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. A ikrek csillagjegy jellemzői.


Ideális társ horoszkópja. Nekik most minden sikerülhet. Csak rajtuk múlik, milyen lehetőségekkel élnek. A horoszkópból megtudhatod. Ellentétben a kiszámíthatatlan, türelmetlen, örökké hódítani vágyó Kossal.


Nem egyszerű, de vonzó kapcsolat. A két csillagjegy olyan, mint a tűz és a víz. BIKA CSILLAGJEGY szerinti karkötők és ékszerek , Ásványékszer, Swarovski és divatékszer webáruházban.


Azt szoktuk mondani: jó természetük van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések