2017. április 4., kedd

Szenvedélyes szerelem

A pszichológusok elvitatkozgatnak rajta, hogy mennyi ideig tart, az általános vélemény szerint néhány hónaptól kettő-négy évig. Ebben az időszakban a saját ideálképünket, kielégítetlen vágyainkat vetítjük ki a másikra. Egy (…) párkapcsolat értéke felbecsülhetetlen: segít leküzdeni a félelmet, ledönti a korlátokat, és mindent lehetségessé tesz. Támaszt és segítséget nyújtasz a szeretett személynek. Fizikailag közel állsz a partneredhez.


Tudja, azt az intenzív vágyakozást, azt az eksztatikus érzést, amit jobb esetben érzünk a kapcsolatok elején. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Egy hatalmas erő, ami akkor is emlékünkben él, mikor már régen elhamvadt. Egy csábító vágy, ami váratlan szeretők karjaiba taszít minket. Egy mindent elsöprő érzelem, ami ledönti a falat, amit a szívünk védelmére emeltünk.


Egy olthatatlan szerelem , ami újra és újra fellángol, hiába is próbáltuk hamu alatt tartani. Ahol a szerelem beteljesedik. Biztosan akadnak olyanok, akikre rátalált a szerelem , de legalább ennyien vannak, akik még várnak rá.


Szenvedélyes szerelem

Szeretkezés egy tisztáson. No, most ez utóbbiak tábora figyeljen! Az ősz ugyanis bizonyos csillagjegyek számára új fordulatot hoz, méghozzá szenvedélyes szerelem és forró kapcsolat formájában. Nézd meg vajon te ott vagy-e köztük! Ez a cikk a szexuális felvilágosjtás részét képezi.


Minden szenvedélyes szerelem mélyén végzetszerűen van valami félreértés, egy nagylelkű illúzió, az ítélőképesség tévedése - egy hamis fogalom, amit egyik ember a másikról alkotott, s ami nélkül lehetetlen volna vakon szeretniük egymást. Nap mint nap gyakran használjuk ezeket a kifejezéseket, de érezzük-e a kifejezés mélyén e szavak jelentését, a fogalom jelentőségét. Mi az a szenvedélyes szerelem ? A szíved és az elméd ködbe borul. Bizonyára el tudod képzelni, milyen erős és veszélyes lehet ez a szerelem.


Zene,szerelem,szenvedély. Ez a legrosszabb esetben azt jelentheti, hogy a kedvesétől talán a külföldi munka miatt kénytelen távol lenni. Vagy azért mert ő, vagy azért, mert ön vállalt ilyen távoli helyen munkát. A legjobb esetben azonban közösen mennek el egy távoli országba. Az Énekek éneke a Biblia egyik legtitokzatosabb könyve, amelyben a szerelemnek és a szövetségnek a titkai vannak elrejtve.


Káma Szútrát többnyire, mint szerelmi testhelyzetek ismertetését emlegetik (olykor pironkodó, lesütött szemmel), a legszokványosabbaktól a legattraktívabbakig, a klasszikus pozícióktól a legmerészebbekig. Kétségtelen, hogy a könyv erről is szól, ugyanakkor sokkal több annál: lényege a misztikus szerelem dicsőítése. Néha azonban figyelmetlenségből vagy kishitűségből nem veszik észre a nők, hogy beléjük szerettek. Romantikus és szenvedélyes szerelem alakulhat ki közöttük, szeretnek nagyokat álmodozni és tervezgetni, de sajnos csak ritkán váltják valóra ezen vágyaikat.


Szenvedélyes szerelem

A szerelem vak, szokták mondani. Van, akinek az első villámcsapás lángra gyújtja a szívét, és ezt nem is igyekszik eltitkolni, ugyanakkor akadnak csendesebb férfiak is. Akik nem lepnek meg szál rózsával az első randevún, és nem is mondják ki a bűvös szót, hogy bele kelljen pirulni, hiszen az ő szívüket lassabban kerítik hatalmukba a nagy érzelmek. A barátommal holnap tartunk egy romantikus estét, és valami jó filmet keresek hozzá, amiben van szerelem , romantika, sok szenvedély, szex.


Szenvedélyes , szerelmes filmek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések