2017. április 26., szerda

Szanazug komp

Megéri kijönni Szanazugba akár sátorral, akár előre lefoglalt szálláshelyeken megszállva, de csak egy délutánra is, hiszen a nyári kikapcsolódások legkedveltebb formája, a fürdőzés mellett számtalan lehetőség várja az idelátogatókat. Nádas Camping Szanazug. Nem működik már a komp , a bérelhető kajakok, kenuk elég ros.


Keresztülmegy ezen a vidéken a Békés megye középső részének értékeit bemutató Mályvád Teljesítménytúra és km-es távú útvonala is, és Szanazug a kiindulópontja a Nemzetközi Körös túrának is, amely a Kettős- és a. Szanazug, Komp , Kikötő a Fehér és Fekete Körös torkolata. Palatinus-tó, Dorog, Komárom. A közelben a körös mind oldalán strand működik. A gyulai oldalon levő strand szezonális jelleggel fizetős, viszont normális büfé található, valamint kajak, kenu, vízibiciklizés lehetősége is adott.


Gyuláról a közúton haladunk Sarkad irányába a Fehér-Körös hídjáig, majd átkelve a hídon, balra felhajtunk a töltésre és folyásirányt haladva a Fehér- és Fekete-Körös összefolyásig jutunk ( Szanazug ), ahonnan kerékpárúton térhetünk vissza Gyulára. Az érkező résztvevőkre, autóikra a helyi polgárőrség tagjai és az illetékes rendőrkapitányság munkatársai kiemelt segítő figyelmet fordítanak. A Fekete-Körösön Sarkad és Szanazug közt félúton, Városerdő néven Gyula üdülőterülete található. Dömös, kisoroszi, pilisarót révátkelés, dunakanyarrev.


Szanazug komp

Szanazug a Fehér és Fekete Körös összefolyásánál, a Kettős- Körös két partján fekszik. Jelenleg több mint 3üdülő, egy 2főt befogadni képes ifjúsági tábor valamint a Körös bal partján kemping várja a pihenni, üdülni vágyókat. A két part között személyszállító komp biztosítja az átkelést. Kempingezési, sátrazási lehetőségek a vízparti Ifjúsági Táborban, a Pedagógus Üdülőben vagy akár melyik vízparti hétvégi háznál lehet, amennyiben a tulajdonossal meg tudunk egyezni.


Az 5fkm-ben a folyót a Szarvas-mezőtúri köteles komp keresztezi. Megközelítése fokozott figyelmet igényel. Keep me logged in Forgot Password?


Levegője tiszta, üdülésre, pihenésre alkalmas terület. A órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. A vízpart adta lehetőségek miatt a kirándulók, turisták kedvenc pihenőhelye Szanazug.


Hírlevélre történő feliratkozásommal elfogadom a játékszabályzatot és hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél regisztráció és a saját fiók létrehozása során keletkezett adataimat (pl. születési dátum), valamint a. Igaz,Gyulán születem de rögtön dobozra vitt a szüleim. Feleségem Ibi és 2lányom Anita és Fanni 11éves. Békés-megye egyik legidősebb nagyközség falujába lakunk. Az üdülőterület a Fehér- és Fekete Körös deltájánál, a Kettős- Körös két partján fekszik. Szanazug : kikötésre, pihenésre, fürdőzésre, sátorozásra, kempingezésre alkalmas hely, több vendéglátóegységgel, bolttal, szabad stranddal.


Szanazug komp

Doboz Szanazug oldalán. A strand vízmélység-profilja: a vízmélység a dobozi parthoz közeli részen 10cm, a dobozi oldalon a legmélyebb részen 120cm a vízmélysége. Stran komp , híd Má-Má-gy Megszüntetõ jel Gazdasági erdõterület V Mk Mûemlék épület Mk-k Védett helyi mûvi. Tudnivalók: A linkre kattintva letölthetjük a Kempingek-hun.


Napjainkban Gyula– Szanazug a zenész második otthona. Maffiózónak nézték Szanazugban Mint fogalmaz, először a nagy hangszertok láttán pénzes, fegyveres maffiának vélték. Szanazug sajátos alföldi vidéke a természetjárásra kiváló lehetőségeket nyújt. Székhely: Békéscsaba, Szõlõ u. A túra célja az ország legtisztább vizû folyói alkotta Körös-vidék megmaradt sajátos természeti környezetének megismertetése, és az egyéni teljesítõképesség fokozása.


Mivel nem vagyok valami kapkodós, ma még nem tudom megmondani, hogy mikorra készülök el vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések