2017. április 5., szerda

Magyar vizsla tenyésztők

E pár év alatt a fajta iránti „szerelem” véglegessé vált, mivel a rövidszőrű magyar vizsla kedvessége, intelligenciája, eleganciája és munkabírása egy életre lenyűgözött. Magyar nemzetiségű rövidszőrű magyar vizsla kennelek ( tenyésztők ) adatai és elérhetőségei. Magyar Vizsla Klub – mint társadalmi előd – adta a tagságot a mára önálló jogi státusszal rendelkező Egyesületnek. Ha új kennelt szeretne felvinni, jelezzen nekünk a kapcsolat menüponton keresztül.


A magyar vizsla egy szikár, erős,elegáns testalkatú, vérbeli vadászkutya. Feje szikár, nemes, koponyája széles, enyhén domború. Szeme enyhén ovális, értelmes tekintetű, közepes lelógó fülei alacsonyan és hátul tűzöttek, v-alakúak, de a vége lekerekedik, fogazata erős, ollós harapású.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Magyar vizsla apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető magyar vizslák, fajtatiszta kutyák, kiskutyák és ingyenes kutya apró az ebadta. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.


A kutyák szeretete miatt már kiskorom óta szerettem volna egy kiskutyát, de pár gyenge próbálkozás után, és mert panelházban laktunk, letettem erről a vágyálomról egyelőre. Borostyán Magyar Vizsla Kennel. Magyar tenyésztők Válassza ki, hogy melyik kutyafajta tenyésztőit szeretné látni. They make great hunting companions.


Origins of the Hungarian Wirehaired Vizsla. Egyesek szerint a magyar vizslát az angol sárga vizsla , a pointer és egy ősi, zsemlyesárga magyar vizslából tenyésztették ki. Rövidszőrű magyar vizsla története. Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák.


Magyar vizsla , Magyar vizslák,Vadász kutya, Vadász kutyák, Magyar vizsla bemutatása, magyar vizsla , Magyar vizsla tenyésztők , Magyar vizsla Egyesületek, Kutyaeledel, Magya Vizsla Kiképzés, Magyar vizsla információ, Kutyaeledel Magyar vizslának, Magyar Vizsla kiképzés, Állatmenhely, Állatmenhelyek, magyar vizsla linkgyűjtemény, magyar vizsla. Tenyésztők , kutyatenyésztő apróhirdetések - Kutyatenyésztők ingyenes apróhirdetése fajtatiszta és keverék kutyák, kiskutyák számára az ebadta. Mint Csitri - kutyákkal szemben távolságtartó, emberekkel-gyerekekkel pedig végtelenül kedves, alkalmazkodó, de nem követelődző, tolakodó, nem annyira érintés-orientált és mindig a gazdán lógó, mint sok vizsla. Igazi nagy mezős kutya, gyönyörű a futása, nagyon gyors, fáradhatatlan. A hétvégén Csengővel részt vettünk az 1. A drótszőrű sajnálatos módon, mára veszélyeztetett fajjá vált.


A Magyar vizslák, a legismertebb Magyar vadászkutyák. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. A vizsla egy ősi magyar vadászkutya, akinek őse a vándorló magyar törzsekkel érkezett Európába. Képes Krónikában, Hunor és Magyar találkozása a csodaszarvassal képen is vizsla kutyák szerepelnek. A Skyrocket kennel bemutatója.


Magyar vizsla tenyésztők

Magyar Vizsla Vadászkutya kennelek, vadászkutya tenyésztő, vadászkutyák listája a magyarvadasz. Randa, nem vizslatipikus az a farok, melyet - mozgás közben látható főleg - szinte a hátukra kanyar í tanak, mint egy foxterrier. Antaresi-Láng Kennel honlapján. Az oldalon barangolva kiderül, hogy számomra a magyar vizsla lett az a magyar kutyafajta mely végigkíséri életemet.


Kedves, melegbarna, szerelmetes pillantású szemek - de valami huncut kópéság csillog a háttérben, és mohó figyelem, vágyakozás a vad után. Mein Name ist Frau Agnes Mayer, verliebt in Magyar Vizsla Rasse. Unser bester Freund und Lebensgefährte war einst Mayerhazi Pagat. Er hatte alle guten Eigenschaften dieser Rasse. Küldetésemnek érzem, hogy megmutassam a világnak, milyen nagyszerű ez a fajta.


Magyar vizsla tenyésztők

Tenyészprogramomban hosszútávra gondolkodom, és célom, hogy a fajta munkaadottságait stabilizáljam és erősítsem, de miközben küllemben is a legmagasabb színvonalat tartsam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések