2017. április 13., csütörtök

Oroszlán aszcendens nő

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, analóg vele az 5. Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és. OROSZLÁN jegy HALAK aszcendenssel. A Halak aszcendens mérsékelő hatással van a féktelen, csupa élet Oroszlánra. Fékezi fellángolását és elmélkedésre sarkallja, a természet iránti szeretetre, az állatok szeretetére és odafigyelésre az olyan kis semmiségekre, melyeket jelleménél fogva az Oroszlán észre sem vesz. A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns.


A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos.


Ahhoz, hogy élvezze is az életet, egy Oroszlán társ lehet a megoldás. Mintha egyáltalán nem állnának a realitás talaján. A lelke mélyéig sosem juthatunk el, egy kiismerhetetlen világ rejtőzik benne. A legtöbb szerzetes és ápolól( nő ) aszcendense is ez. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni.


Ezzel szemben Szűz Aszcendens esetén több, mint perc eltérés ad fok eltolódást az Aszcendens helyzetében. Az oroszlán számtalan ábrázoláson megtalálható, a híres mükénéi Oroszlánkapu díszétől, a nemesi és lovagrendek címerein át, a modern művészeti alkotásokig. Akár nő , akár férfi, számára a legfontosabb, hogy a partner elismerje őt, felnézzen rá. A szerelemben tiszta érzések vezetik, nem szereti a sok beszédet, kitörést.


Szeret hódítani, és a házasságban akkor ügyes a házastárs, ha mindig lehetőséget ad az újból meghódíthassa. Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Azonnal kitűnik a tömegből előkelő mozdulatai, fenséges tartása miatt. Vonzódik az élet szép oldalához, és ez az öltözködésén, a lakásán és a párválasztásán is lemérhető. S zexi, komoly hatást gyakorol a másik nemre, nem klasszikus szépég, de mégis nagyon vonzó.


Jellegzetes vesébe látó nézése van, akire ránéz, úgy érzi már nincs titka előtte, mindet lát. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai.


Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. Nagyon zárkózott, kifelé többnyire hideg típus. Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat. Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett.


Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek. Kettejük közt nem ritka a delejes vonzerő, egyfajta ösztönös érzelmi kapcsolat. A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága elbűvölheti.


Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. Vízöntő férfi kalandvágya. A lusta Halak szereti, ha irányítják – a Nyilas nő egy darabig élvezi a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések