2017. december 28., csütörtök

Franciázás

Ha korábban tudtad volna már, hogy a nyelves csókot hívják franciázásnak, akkor azt is, hogy nem a 69-re mondják, hogy franciázás , hanem egyszerűen az orális szexre! Gondolj bele logikusan! Az orális nemi aktust illetik a franciázás megnevezéssel.


Nyalom a puncidat (hetero szex, orál szex, franciázás ) szextörténet, erotikus történetek ingyen szextörténetek Nyalom és szívom a puncikádat, majd a meredező nyelvem hegyét a csiklódon pörgetem egy kis ideig, figyelve elcsukló sóhajaid ritmusát. Ekkor már elég magasan jársz, de nem hagyom abba. Keresd a franciázás szexvideók közül a legjobbakat.


Ingyenes, online franciázás sexfilmek, pornó videók hatalmas gyűjteménye, naponta frissülő franciázás erotikus videók. Milyen szép dolog is az, amikor a férfiak a legjobb szexuális élményt keresik és milyen szép az, amikor egy férfi biztosan meg is találja a franciázás pornó-t. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates.


Illetve én megdugtam, a bátyámat pedig leszopta. Egy neves, idős zenész felesége, egy hangszerüket kellett megjavítani, úgy ismerkedtünk meg. A húgom és köztem év korkülönbség van, minden akkor kezdődött amikor évesen vigyáztam rá és az ő keresztszülei lányára. Teljes szextörténetek ingyen.


Csókolózni mindannyian tudunk, pedig nem tanítják az iskolában. Franciázás és beleélvezés lett a vége. Most ugyanis kinyitotta kapuit a Szexakadémia, hogy tökéletesítsd a szextudáso a francia csóktól egészen a franciázás ig. Te tudod például, hogy mitől igazán jó egy nyelves csók?


Nyálasan, szürcsölve szopom a faszt. Gyere, dugd a számba a farka hogy szophassalak! Karmolom a háta széttéplek és marcangolom a tested.


Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Nedves pinák, kemény farkak és bevállalós párok várják partnereiket az oldalon! Nézz körül a legnagyobb magyar szexpartner keresőn!


Franciázás

Ne maradj ki, kefélj velünk Te is! Női tartalmak és szolgáltatások egy helyen: frizurapróba, horoszkópok, jósprogramok, diéták, edzéstervek, receptek, szépségápolás, egészség. A franciázás lejárt lemez… Itt az olaszozás!


Nagyra becsüllek titeket, akik szerettek puncit nyalni, mert sajnos túl kevés van belőletek. Nem én vagyok az egyetlen nő, aki ezt állítja. Ráadásul vagytok néhányan, akik ósdi iskolás módszerrel csináljátok a dolgot, vagyis nem túl jól, ezért talán jó segítség lesz ez a kis lecke. Hanyatt feküdtem, Klári pedig ráhajolt a farkamra, és úgy feküdt, hogy a feneke a fejem irányában legyen. A klasszikus franciázás kezdete ez, és ő nem is tagadta, hogy erre vágyik.


Franciázás

Isteni finoman a szájába vette a farkamat. Lassan húzogatta rajta a bőrt, közben a nyelvével játszott a makkom hegyén. Nem vert fel nagy port az utóbbi napok politikai cirkuszainak hangzavarában a hír, hogy a polgári repülés világából közismert francia gyártó le akarja állítani a Brassó melletti Vidombákon épülő helikoptergyárának fejlesztését, mert a regáti hatóságoktól éveken át csak ígéreteket kapott szerződések helyett. Húszmillió francia nem tévedhet, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az Isten hozott az Isten háta mögött jó film.


Ez a tortenet egy reg nem latott ismerosrol szol. Bence nevu nalam egy evvel idosebb fiuval. A buli remekül sikerült eddig. Anemone mosolyogva figyelte az aulában táncoló, beszélgető embereket. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Hallgasd online a MegaDance Rádiót, mely Magyarország legrégebbi internetes rádiója. Főleg az isteni finom franciakrémes! Meglepődtök, ha azt mondom, hogy a receptje 4évvel ezelőtt került a szakácskönyvekbe?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések