2017. december 22., péntek

Rák férfi nyilas nő kapcsolata

Szenvedélyes, gyöngé aki idejéből, szeretetéből sokat áldoz családjára, ám cserébe viszont is elvárja ugyanezt. Jellemük különböző, de jól kiegészítik egymást. Vele született szertelensége olykor féktelen cselekedetekbe sodorja, de értelme képes féken tartani. A Hold befolyása alatt álló Rák csillagjegyben született férfi lelkiállapota sűrűn változó, a holdfázisoknak megfelelően különböző szakaszokon megy át. Rák férfi és Bak nő kapcsolata.


Szellemes partnerre vágyik, akivel vitatkozhat, valósággal élvezi, ha beszélgetőtársát túlszárnyalhatja érveivel, de bármiként alakulna is, humorérzéke épp oly. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata , házassága az a Rák és a Bak.


Ti ketten nagyon különböztök. Ha pedig bizalommal vagy iránta, akkor rá is szolgál arra. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A hite a jóságban, és emberségben határtalan.


Légy egy kicsit odaadóbb, próbáld kimutatni gyakrabban az érzéseidet, nem kell mindig olyan keménynek látszani. Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz.


Ha a férfi lenne a rák és a nő a nyilas, az jobb lenne! Ilyen párost többet is ismerek. Mindegyik okos kedves ember, megbecsülik a másikat, működik nekik! Ne aggódj tehát, csak gondolkodj a másik fejével is néha!


NYILAS NŐ szerelmi horoszkópja A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes minden női rafinériától és nagy érzelmi tobzódástól. Nyílt és őszinte, és ugyanezt várja cserébe a társától is. Fontos számára, hogy partnere egyben lelki-szellemi társ is legyen, és mindig ébren tartsa érdeklődését.


A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos. A család szempontjából jobb, ha a Rák a nő , és a Nyilas a férfi.


A Rák otthon van, vigyáz a gyerekekre, főz, mos, takarít, a Nyilas meg megkeresi a pénzt, találkozik a barátaival, jön, megy, éli a viszonylag szabad életét, amire neki nagy szüksége van. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni. Az Ikrek nő Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre.


A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas , a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida. Az asztrológiában a víz elem szimbolizálja az lélek érzékenységét, az érzésekben való feloldódást, a befogadást de a bezárkózást is. A Skorpió, ahogyan a Rák is az életet az érzelmein keresztül értelmezi, számukra a szerelem egyfajta spirituális élmény.


Hagy hogy alaposan megismerjen, ne követelj tőle azonnali elkötelezettséget. A Kos sokkal szabadabb akar lenni, mint amennyire a Rák engedi. A Rák nagyon kötődik a társához, szeretné, ha többet lenne vele. A Rák egy birtokló típus, ki akarja sajátítani a társát, és ezt a Kos nehezen tűri.


Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő. Rák és Nyilas szerelmi kompatibilitása Gyenge Általában különböző céljaik és vágyaik vannak. A Rák biztos akar lenni partnere szelmében, a Nyilas viszont nem képes biztosítani azt. A rák nő tragédiája, hogy folyton felszínes pasikat fog ki, akik meg sem próbálják megérteni, hiába pofázza el a-tól z-ig! Aztán még ezt fordítod ellene, ehhez csak gratulálni lehet.


Téged az bosszant, hogy okosabb volt nála mesterien forgatja a szavakat - nos, a te bajo hogy észérvvel képtelen vagy legyőzni. A Nyilas a mának él, míg a Rák a jövőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések