2017. december 26., kedd

Magyar vizsla alom

Magyar vizsla alom

Magyar Vizsla Frakk-Flini első alom. Kedves kutyabarát látogató! Szuka vadászjelölt érkezett. Kajtárkodó magyar vizsla kennel.


Dylan - month old Hungarian Vizsla - Day Dog Boot Camp with Adolescent Dogs UK - Duration: 4:46. Láthatjuk a kölyköket néhány naposan, és (köszönet a gazdiknak) felnőtt korukban. A jövőben is szeretnénk kiváló idegrendszerű és küllemű magyar vizslákat alkotni, mindent megteszünk azért hogy a fajta becsületére váljanak a Magasparti Rutinos magyar vizslák.


Zala megye közepén – számomra legszebb részén – Baktüttösön lakom. Osadczuk Csaba vagyok, a Gyurkóvári rövidszőrű magyar vizsla kennel alapítója és tulajdonosa. Solymászatunk megfelelő kiegészítője a vizslák tenyésztésének. A kutyatenyésztés számunkra nem csak hobbi, hanem életérzés is.


Foglalkozunk még sólymokkal. A képek minden bizonnyal magukért beszélnek. Vizsla nevelése, tanítása: esetükben sem szabad elfeledkezni a rendszeres és alapos kimozgatásról, és az sem válik kárukra, ha célzottan vadászkutyafajták képzésére specializálódott iskolába hordjuk őket.


A kutyák szeretete miatt már kiskorom óta szerettem volna egy kiskutyát, de pár gyenge próbálkozás után, és mert panelházban laktunk, letettem erről a vágyálomról egyelőre. Mostmár nagyon sajnálom, hogy nem kölyökkortól dolgozom vele! Excellent wire-haired Hungarian Vizsla Puppy with a genetic tendency in a Tordaszigeti kennel. Mára kifejezetten birdy - nincs jó magyar szó erre, szenvedélyes madárvadász a jelentése – az elhozókészsége is jó.


Magyar vizsla alom

They make great hunting companions. Origins of the Hungarian Wirehaired Vizsla. Sokat hozott anyja természetéből, és szerencsére Berta kiemelkedően szép fejét is örökölte. O alom (kan, szuka) Anya: Terjéki Füge.


Az érvényes tagság ellenőrzése után a hirdetés azonnal. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. A magyar nyelvben a vizsla szót, valószínűleg a vigy, vizs, vis alakból képezték, melynek jelentése vigyáz vagy vizslat. A török hódoltság korában megjelent hazánkban a törökök sárga vadászkutyája a sloughi , amely kereszteződött az itt élő vadászkutyákkal és kialakult vizslánk alaptípusa.


Be sure to always be your dog’s pack leader to avoid any negative behaviors such as guarding furniture, foo toys and so on. Elfelejtetted a fiókodat? Well-balanced Vizslas that receive enough exercise and. The Vizsla is a hunting dog and may be good with cats they are raised with, but should not be trusted with animals such as hamsters, rabbits and guinea pigs etc.


A magyar vizsla egy szikár, erős,elegáns testalkatú, vérbeli vadászkutya. Szeme enyhén ovális, értelmes tekintetű, közepes lelógó fülei alacsonyan és hátul tűzöttek, v-alakúak, de a vége lekerekedik, fogazata erős, ollós harapású. Feje szikár, nemes, koponyája széles, enyhén domború.


Az oldalon barangolva kiderül, hogy számomra a magyar vizsla lett az a magyar kutyafajta mely végigkíséri életemet. Menta és kölyke hetesen: Naspolya, Nefelejcs, Napsugár, Nádor, Nomá Nemes, Nimród! Csipkéskúti Hékás anya: Deli Szilaj Dália. Antaresi-Láng Kennel honlapján. Egyesek szerint a magyar vizslát az angol sárga vizsla , a pointer és egy ősi, zsemlyesárga magyar vizslából alakították ki.


Vizsla kiskutyád megérdemli, hogy különleges neve legyen, ami legjobban illik a magyar vizsla karakteréhez. Keresd meg mi a megfelelő a vizsla kutya nevek közül számára. A szivem csücske a magyar vizsla. Sok évvel ezelőtt volt nekünk is egy,aki csak éppen nem beszélt. Nagyon ragaszkodó volt,mindannak ellenére,hogy egy éves korában került hozzánk.


Magyar vizsla alom

Vizsla kutya nevek, melyik illik legjobban hozzá a legjobban? Nagyon hamar alkalmazkodott az új környezethez és gazdákhoz. Mindig velünk volt mindenütt. Mindannyian nagyon szerettük. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Alkalmazkodott a hosszú autós.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések