2017. december 4., hétfő

Ha egy férfinak fontos vagy

Innen tudhato hogy szeret a férfi , akkor is, ha nem mondja: árulkodó jel - Egyetlen vallomás nélkül megállapítható, mit érez irántad. Egy dolog viszont fontos : ez a trükk csak akkor fog működni, ha a férfi tényleg tart hozzád és fontos vagy a számára. Köszönj el tőle mosolyogva! Ha találkoztál vele, nagyon fontos az, hogy mosolyogva köszönj el tőle. Ha tényleg szerelmesek, megmutatják a gyengéd oldalukat is, és észrevétlenül sérülékenyekké válnak.


Ha egy férfinak fontos vagy

Egy férfi mindig győzni akar. Ha az igazit kerese tud hogy más fontos egy nőnek és más egy férfinak ! Azt mondják, mi Nők a Vénuszról jövünk, a férfiak pedig a Marsról. Két különböző entitás vagyunk. Kedvedben szeretne lenni: Amikor kettesben vagy az adott férfival jó jel, ha igyekszik téged megnevettetni.


Ezzel azt szeretné elérni, hogy boldognak lásson. Ha még vicceket is társít , esetleg badarságaidat humorosan kezeli mindenképpen jó jel. Ezáltal a számára igazán fontos személyekkel is megoszthatja örömét, sőt nem csak azt mutatja meg, hogy mennyire szerelmes, hanem azt is, hogy a nő, akit szeret mennyi érdekes, intelligens, humoros. A pasik az udvariasságukkal ugyanis azt mutatják ki, hogy a társaságukban lévő nő, azaz hölgy fontos és értékes a számukra.


El akarja nyerni a bizalmadat. Illetve még egy nagyon fontos dolgot: feladatot adni a férfinak , hogy azt érezhesse, hódít, hogy egy akadály van előtte, amit meg kell ugrania. Az a nő, aki nem ad feladatot, nem jelent kihívást a férfinak , hanem csak a ad és mindent megtesz, hogy hátha kap, hatalmasat fog csalódni. Előfordul, hogy a férfi bevett rutinokra és formulákra támaszkodik, hogy megszerezzen, de ebből még nem feltétlenül derül ki, hogy valóban tetszel-e neki, vagy éppen jókor voltál jó helyen.


Ha azonban a következőket tapasztalo alapos lehet a gyanú hogy tényleg odáig van érted. Ha rég vagy egyedül, vagy sokáig éltél szerelemet nélkülöző kapcsolatban, talán már el is felejtetted. Viszont, ha így vagy , különösen figyelj, megláto jó lesz felidézni az érzés selymét, amikor egy férfi CSAK RÁD néz úgy, ahogy senkire, s CSAK VELED szeretné megosztani mindenét.


Ha a férfi azt válaszolja nem, akkor lehet hogy füllent, ha azt, hogy igen, akkor garantált a veszekedés. Nem vagy vicces Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozik a mókázás is. Az, hogy a férfi nem süt el minden percben egy poént, nem jelenti azt, hogy nem szeret szórakozni, jól érezni magát.


Ha tetszel egy férfinak , vagy akar tőled valamit, azt abból is láthato ahogy rád néz. Amennyiben csak távolról csodálod őt, de ő még csak rád sem szokott nézni, az rossz jel, ahogy az is, ha rád néz, de nem tartja a szemkontaktust másodpercekig, vagy nem mér végig a szemével. Nagyon ritka az, ha egy férfi szereti megejteni azt a bizonyos beszélgetést, és szívesen csacsog arról, hogy hová tart a kettőtök kapcsolata – még akkor sem, ha egyébként készen áll az elköteleződésre. Aki nem ér rá vagy nincs kedve, ne olvassa végig mert hosszú lesz.


Ha nagyon szégyenlős vagy , tegyél apró engedményeket, például ne kapj magadra semmit, amikor kilibbensz a fürdőszobába. Ha már bátrabb vagy , akár egy bensőséges sztriptízt is bedobhatsz, ám ügyelj arra, hogy csak azokat a testrészeidet fedd fel, amelyekkel elégedett vagy. Figyeld meg, hogy ideges-e, ha a közeledben van.


Bármilyen apró jel, ami idegességre utal, és ez a közeledben történik, szintén jelezheti, hogy fontos vagy neki. Az árulkodó baráti kör. Simán elvezetek egy komplett háztartást férfi létemre. A testi és lelki ridegség viszont már össze egyeztethetetlen velem. Sőt, kifejezetten nem szeretem a szolga lelkű nőket, akik annyira önbizalomhiányosak, hogy a férfiak játékszereivé válnak önként.


Vagy azért nem találkozik, mert nős és nem akar átlépni egy határt vagy azért mert van vmi testi fogyatékossága, vagy nem is ő van a képeken. Ha láttad akamureg című sorozatot, ott ilyenekből rengeteg volt. Ha egy nő főz vagy mos, én gesztusként veszem.


Lehet, hogy egy lánnyal levelezel valójában, vagy egy éves hapsival, vagy hiányzik az egyik lába tényleg bármi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések