2017. december 6., szerda

Nyilas férfi ikrek nő

Csakhogy a Nyilas férfi olykor elfelejti, hogy másnak is lehet véleménye, így jó, ha néha ő is enged akaratából. Nyugtalan teremészetük következtében, kapcsolatok nem ígérkezik tartósnak. Ikrek nő és Nyilas férfi viszonya. A Nyilas férfi nem tűri személyes szabadsága korlátozását.


Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Gond csak azzal lehet, hogy a Nyilas ugyan családcentrikus, de hajlamos ragaszkodni az ideákhoz, tehát nehezen. Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


De épp mert túl sokat dolgozik, hamar kifárad. Szüksége van a gyakori, hosszú szünetekre. A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni.


Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy, ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán. Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet. A nyilas férfi minden reggel fejen állva ébre az ikrek nő meg rángatódik. Kb ilyenek ezek a horoszkópos tulajdonság leírások.


Tartasz ugyan kissé a Skorpiótól, de ugyanakkor vonz is a titokzatossága és a kiszámíthatatlansága. Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába. Szeretik az új élményeket, az izgalmakat, és ez az ágyban is erőteljesen megmutatkozik. Nagyon hamar felizgul, és izgalma nőttön nő a megfelelő előjáték alatt. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie.


A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Nyilas és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Nyilasban) Heves vérű, lendületes szerető, de általában nem bírja hosszú távon. Egyszerre süti ki inkább szexuális energiáit. A nő nagyon rámenős, egy Szűz, Rák vagy Halak férfit annyira megijeszthet, hogy az testi-lelki zavarokkal küzdhet akaratos partnere vágyai miatt. A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő , mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg.


Rövid kapcsolat az övéjük, inkompatibilis természetük miatt. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Nyilas férfi ikrek nő

Szeretik a nem mindennapi dolgokat és a változást, úgyhogy vidd el őt az utolsó pillanatban egy nem tervezett és felderítetlen helyre, és örökre emlékezni fog rád. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.


Felmerül bennünk az igény arra is, hogy a túlságosan szoros emberi kapcsolatainkon lazítsunk egy kicsit. Ilyenkor kevésbé vagyunk nyitottak a mélyebb kommunikációra, sokkal inkább a laza, könnyedséggel teli programokat keressük. Leírom eddig mit tapasztaltam.


Bika nő : Nyugodtabb, anyáskodóbb, ő is hűséges, nagyon érdekli az ikrek szertelen, bulizós természete, szeret vele pörögni. Azok fogják meg, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak. Ha meg akarod hódítani, nem árt, ha te is merész és elmés vagy, és nem riadsz vissza olykor a meglepő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések