2018. december 31., hétfő

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Szatmári Nóra asztrológus, asztro-coach, Life-coach magazinja, spirituális, természetgyógyászati és önfejlesztő témákkal. Mars belép a Skorpióba. Ez egy valóban kitűnő hír. Visszanyered az erődet és a regenerálódó képességedet. De legyél észnél, mert a hosszú „böjt” után erőszakossá válhatsz!


Szerencsére Merkúr, a kommunikáció bolygója heti hátrálás után szerdán elindul előre. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Bika (április - május 20) heti horoszkóp. Még nem futottál ki az időből, de azt is érze hogy tartanod kell magadat a tempóhoz, ha meg akarod valósítani a terveidet. Ne gondolkodj túl sokat, most a cselekvésnek van itt az ideje. Neked mi a horoszkópod? Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád.


Heti horoszkóp

Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. A heti horoszkóp pozitív eseményeket jósol a következő napokra. Jól hangzó ajánlatokat kaphat ma, de mielőtt elfogadná bármelyiket, mindenképp járjon utána. Az Ikrek most gyorsabban hoz meg komoly döntéseket is, a Skorpió napjai végre lazábban telnek el. Horoszkóp napi- heti -havi asztrológia.


Látogass el oldalunkra, olvasd el heti horoszkópo s tudd meg, mit üzennek neked a csillagok! A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját!


Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Heti wellness horoszkóp. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.


Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre. Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól. Olvasd el a heti szűz horoszkóp mit tartogat számodra. Böngéssz további horoszkópjaink között is. A Kosok hete sokkal eredményesebben alakul, mint ahogy azt remélték, az Oroszlánok pedig akkor teszik jól, ha élvezik az életet, elfogadják a meghívásokat, és nem ücsörögnek otthon.


A Rák ma nagyon jól ellesz egyedül is, a Nyilas összetörhet egy. Használd ki a mai napot, hiszen remekül tudod érvényesíteni akaratodat és elérni, amit szeretnél. A szerelmi életed is felpezsdülhet, olyan dolgokat beszélhetsz meg a kedveseddel, amelyeket egy ideje halogatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések