2018. december 20., csütörtök

Iker férfi

Iker férfi

Amennyiben partnere mindezzel együtt elfogadja, méginkább zavarba esik, kellemetlenül érzi magát, hiszen az Ikreknek szüksége van a vitára, a versengésre, az érvelésre, ami után még a kudarc is. Az Ikrek szülöttei közt gyakori a géniusz. Ikrek férfihoz, aki társa lesz a felfedező útjain. Ha elutasított az Ikrek pasi, akkor se add fel a meghódítását.


A mindig változó kedélyű Halak jegyű mellett kezdetben jó társ lehet a fiatalos, könnyen alkalmazkodó Ikrek jegyű, minden vonzalmuk ellenéte, mégsem alakul ki tartós kapcsolat közöttük. Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket. Castor és Pollux spirituális uniója (melyből a latin gemini elnevezés ere és fordítása ugyebár ikrek) az egyik legszeretetreméltóbb, inspirálóbb és elevenebb jegye a zodiákus rendszernek. A Bika - férfi nagylelkű, erősen érzéki beállítottságú, mind érzelmileg, mind anyagilag képes biztosítani társa igényeit, hiszen számára a szex és a kényelem a legfontosabb.


De előfordulhat hogy ez a magabiztosság önhitté teszi, amit az ideges és tapintatlan Ikrek nő hamar legyőz ékesszólásával. A szerelmes Ikrek FÉRFI ismérvei: Ebben az érzelmi állapotban egy ellenállhatatlan életenergia áramlik belőle, és még a beszédstílusa is megváltozik ilyenkor, még jobban bánik a szavakkal, és sikeresen vesz le a lábáról egyszerre több nőt is. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Legyen szó férfi , vagy nő nemről a horoszkóp szerint, a jegyek illenek egymáshoz. Az Oroszlán szereti, ha társa meg tud jelenni, egy Ikrek esetében ezzel nincs gon míg az Ikreknek dominál az, ha partnerében ott az erő és tartás. Nem szereti viszont azt, amikor a partnere sokat panaszkodik, ezért fontos, hogy az Oroszlán.


Minden probléma elől igyekszik elúszni. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja. A férfi remek randi partner - elbűvölő, szellemes, vicces, okos, beszédes, kreatív, kalandos, csak bizonyosodj meg róla, hogy lépést tudsz vele tartani! Talán versenyezned kell, ha el szeretnéd nyerni a szívét.


Iker férfi

Felgyorsulnak körülötted az események. A váratlanul jelentkező problémákat jól kezele csak arra ügyelj, hogy ne ígérj olyant, amit nem tudsz betartani. Tisztában van azzal, hogyan teheti színesebbé szexuális életedet, és hogyan tud a legkönnyebben felvillanyozni. Ha meg szeretnénk érteni Ikrek csillagjegyű szerelmünk érzelmi életét, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy igénye az újdonságokra, s a változatosságra óriási, nem is beszélve arról, hogy rendkívüli szerepet kap életében a kíváncsiság.


Igazi ellentétes személyiség. A gyors és a helyes megoldásokat szereti. Imádja az utazásokat, egyszerűen nem tud egyhelyben maradni. Nem veti meg az új kalandokat.


Rámenős, de ugyanakkor stílusa nem fárasztó. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Házasságban élő skorpió nő és ikrek férfi ? Olyanok tapasztalatait szeretném kérni, akik házasságban élnek, hogyan jönnek ki egymással, ha van gyermek a nevelési kérdésekben hogyan tudnak dűlőre jutni? Párkapcsolat, szex hogyan működik?


Ilyen az ágyban: Mint az év első jegye, a Kos öntudatos, büszke és hódításként fogja fel a szexuális együttlétet. A mérleg férfi kiváló esztétikai érzékkel rendelkezik. A szép iránti igénye nagy és ez megmutatkozik ugyanannyira a gondolatok, mint a formák terén.


A Skorpió férfi nagyon szexis, külseje megnyerő, a legtöbb nő a lábai előtt hever. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és.


Férfi ikernek csak akkor lehet iker gyermeke, ha párja képes genetikailag két hímivarsejtet is „feldolgozni” egyszerre. Az egypetéjű ikreknek azonos (vagy közel azonos) a DNS-e, azonban az ujjlenyomataik különbözőek. Ez egy igen szép párosítás, mert gyakorlatilag egymás tükörképe a két Bika.


Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések