2018. december 25., kedd

Hogyan veszed észre ha egy szűz szerelmes

Hogyan veszed észre ha egy szűz szerelmes

Szűz társa megbetegszik, a leggondosabb ápolásban részesíti. Szűz remek szakács, aki mindig figyel és hallgat a másikra – igaz, sokszor ellentmon mert mindig mindent jobban tud. A szerelmes Szűz NŐ ismérvei: A mennyiség helyett nála a minőség a lényeg. A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi agyára megy. Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat.


Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el. Vedd észre , ha a Szűz szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja Éppen ezért, ha nagyon tetszel egy Szűz jegyű férfinak, akkor két véglettel szembesülhetsz: magához mérten jóval nyíltabban viselkedik vele vagy éppen ellenkezőleg, lányos zavarában nem igazán tudja, hogyan kezdeményezzen. Lehet, hogy a szenvedélyt is hiányolni fogjuk a kapcsolatból, hiszen az Ikrek típusú embernek sokkal többet jelent egy közös jó program, egy jó beszélgetés, mint a vad szex, vagy fantáziadús szerelmi játékok. Erotikus értelemben nem fogunk benne csalódni, ha szeretjük az erotika verbális formáit. Ki a tökéletes párod az ágyban?


Milyen átalakuláson esel át egy párkapcsolatban? Testileg és lelkileg is óriási hatást gyakorol az emberre az, ha szerelmes lesz, ezért nem csoda, ha te is átalakulsz akkor, amikor végre igazán szerelmes leszel és párkapcsolatba kezdesz. Azt, hogy ez az átalakulás miben nyilvánul meg, a csillagjegyed is megmutathatja. Ha lejjebb adsz a maximalista felfogásodból és az elvárásaidból, máris könnyebb valakivel lenned. Amikor szerelmes vagy, csak a másik jár a fejedben, és azt veszed észre , hogy egyre egyszerűbben vagy képes elfogadni a hibáit és tökéletlenségét.


Tudo és láto hogy ott vannak, ám mégsem zavarnak. Egy Skorpió alapvetően nagyon komoly és az életet is komolyan veszi. De őt is komolyan kell venni, mellette nincs mellébeszélés! Ha csak egyszer meg mered próbálni, soha többé nincs visszaút.


Szűz (VIII. - IX. 22.) A párkapcsolat elején lassan melegszik fel, őt nem bolondítja meg egy formás láb látványa, és viszonylag óvatosan bánik az érzéseivel is. Ha azonban úgy látja, hogy nem élsz vissza érzelmeivel, hajlandó elengedni magát, és olyannyira feloldódik a kapcsolatban, hogy szinte rá sem ismersz. Please try again later. Guild Of Light - Tranquility Music.


MEGOSZTÁS Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki. A barátnőm szerelmes egy fiúba, aki folyton bajba sodorja és rosszat tesz neki, de ezt ő nem látja be. Sajnos nem tudsz neki segíteni.


Hogyan tudok neki segíteni? Ha nem képes melletted megállapodni. A legtöbben hallhattuk már a jól ismert szöveget: Szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes vagy Odavagyok érte de nem kötelezhetem el magam melletted. Viszont ha még szingli vagy, és nem kötelezted el magad senkinek, a következő hónapokban nem ártana, ha egy kicsit gyanakvóbb volnál, és nem hinnél el mindent, amit hallasz.


Sőt, lehet, hogy nem is akarnak szándékosan ámítani, becsapni, csak az te füled “szelektál”, és csupán azt hallja meg, ami szívednek kedves. A Rák szereti jól érezni magát, szóval, ha azt veszed észre , hogy meghívott egy családi vagy baráti eseményre és tele van a hely olyan emberekkel, akiket szeret, akkor biztos lehetsz benne, hogy te is közéjük tartozol és komolyak az érzései irántad. Ha szeret, akkor az olyan érzés, mintha a nap sugara melengetne és soha nem lesz olyan félénk, hogy ne vallja be neke mit érez irántad.


Az a legbiztosabb jele, hogy egy Oroszlán valóban szeret, ha a viharokat is átvészeli veled és nem válik köddé azonnal egy veszekedés után. Bevallja, ha hibás volt és bocsánatot is kér. A Szűz férfiak nem keverednek egykönnyen szerelmi kapcsolatba, mert szeretnek mindent végigelemezni, megismerni a részleteket, még a partner hibáiról is tudni akarnak. Az érzelmeiknek képesek parancsolni.


Hogyan veszed észre ha egy szűz szerelmes

Ha azt veszed észre , hogy nagyon kritikussá válik, nem csinál veled közös programokat, akkor a kapcsolatotok válságba került.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések