2018. december 3., hétfő

Szűz nő mérleg férfi

A Szex nem túl fontos számára, de ha már addig jutott, feltétlenül boldoggá akarja tenni a partnerét. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg , az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg , hanem azt is, hogy hogyan.


Szűz nő mérleg férfi

Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát. Nagyon kifinomult, és óriási igénye van a becézgetésre, a szeretetre. Talán sokkal fontosabb számára a szeretet, mint a testi kapcsolat.


Az érzelmeit ritkán mutatja ki, ha szerelemről van szó, de társaságban közvetlen és barátkozó. Lassan melegszik fel, de ugyancsak hűséges társsá válik hosszú időre. Mérleg (IX. 23. - X. 22.) A Vénusz hatása miatt alaptulajdonsága a szépre való igény: nagyon ad magára, ezért sokan is dongják körül. A flörtölés a lételeme, és így rövid kalandokon keresztül csiszolgatja a szerelem művészetét.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.


A hozzá illő nő szelí megértő és adományozó típus. A Rákok és a Skorpió nők mágnesként vonzzák a Halak férfiakat, de a Bikákkal érzéki kapcsolatba kerülhetnek. Halak férfi : inkább ellenérzés alakul ki, mintsem vonzalom, ha találkoznak. A Mérlegő nő tudja, hogy mit akar az életben. A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő , mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg.


Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli őt. Szereti azokat a nőket, akik felkeverik az érzelmeiket, mert azokat vonakodva mutatja ki, de megpróbálja, és ez gyakran okoz konfliktust, nem csak saját magának, de a kapcsolatára is hatással van. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét.


Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Illik hozzá: a határozott Oroszlán férfi tudja, hogyan hozza lázba a Mérleg nőt, a találékony Kos férfi lendülete pedig elkápráztatja. Van ugyan némi közös bennetek: szeretitek a szép, rendezett dolgokat, de a harmónia mindkettőtöknek mást jelent. Szerinted viszont egyszerűen csak hanyag. Szűz - férfi elvárásai.


Szűz nő mérleg férfi

A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit.


Nem hamarkodja el, hosszasan udvarol. Mellette a nő igazi királynőnek érezheti magát, hiszen nagyon aprólékos, odaadó és a kedvese minden mozdulatára figyel. Erotikus gondolatai és a képzelete határtalan, ne lepődjünk meg, ha igazán extrém dolgokról kezd el beszélni.


A szűz megfontolt, de nem fukar. A mérleg ezt nem állja túl hosszú távon, és a támogatást valahol máshol kezdi majd el keresni. Ne mondjunk soha ellent, ne legyünk okosabbak (úgy, hogy észrevegye), és király( nő )i életünk lesz. Az első dolgunk tehát, hogy szépek legyünk, némi lírával és nagy adag végzetes vonzerővel fűszerezve.


Kerülendő partner: a körülményes Rák férfi túl sok igényt támaszt a Mérleg nő számára, a hidegvérű Nyilas pedig elbizonytalanítja. A párod szerint túlságosan könnyelmű és érzékeny vagy, te viszont azt gondolod róla, hogy túl éles a nyelve, miközben maradi és szőrszálhasogató. Ez bizony súrlódásokat okoz köztetek. Viszont könnyű előhozni belőle kritikus hajlamait is, és hamar elégedetlenné válik, ha nem a tervek szerint haladnak a dolgok, amivel bizony lehúzhat másokat. Uralkodó bolygója a Vénusz.


A Vénusz princípium a szépérzék, esztétika, ugyanakkor a szerelem, párkapcsolat, vonzódás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések