2018. december 7., péntek

Nyilas nő skorpió férfi

Nyilas nő skorpió férfi

Az életörömmel telt Nyilas mindig új kihívásokat keres, a szerelemben folyton az elérhetetlen hajszolja, amint meghódította a megkívánt nőt, máris újabb csábítja, valamely megálmodott tökéletes szerelem felé. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Nyilas férfi és Bak nő két nagyon különböző jellem, kapcsolatuk inkább szakmai téren alakulhat jól, melynek alapja a kölcsönös tisztelet.


Skorpió nő és Nyilas férfikapcsolata. De mivel túl szabad és szókimondó , a nyilas férfi olykor akarata ellenére is megsérti az embert. A bírálat nem fog rajta. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét.


Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá. A Nyilas számára minden nap új lehetőséget jelent. De ő az, aki vezet és uralkodik. Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Elismeritek egymás értékeit, jól tudtok együtt harcolni közös dolgokért. Párod jó fellépésű, lenyűgöző szónok, de túl heves ahhoz, hogy a kritikus helyzeteket megfelelően átlássa. Neked azonban éppen ez az erősséged. Felfedni és eltalálni a másik gyenge pontjait.


Valamelyiknek engednie kell,különben sose jönnek össze. Viszont ha az sikerül,mint előttem is írták,tökéletes párosítás. Ilyen az ágyban: a Nyilas kalandvágyó, csábító és figyelmes az ágyban, azonban hamar megunja a megszokottat, és folyamatosan újdonságokat keres. Ha szingli, sokat flörtöl és hajlamos belemenni egyéjszakás kalandokba, ha kapcsolatban van, szívesen próbál ki új dolgokat.


Nyilas (XI. - XII. 21.) A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a szex ben is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része. Nyilas Ha a férfi Nyilas -jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin.


A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el.


A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


Szereti elcsavarni a férfiak fejét. Jól ért ahhoz, hogy előnyös megvilágításba helyezze pozitív tulajdonságait, kevés nő tud ellenállni neki. Nyilas Általánosságban nem egy rossz házastárs, csak nem szabad őt korlátozni, szabadon kell engedni, és akkor hűséges, kitartó típus, és le tud élni egy életet választottja mellett. Ideális partner számára a Kos és az Oroszlán, a sok közös tulajdonság, közös célok összekötik őket akár egy életre is. Hamarosan be kell azonban látnunk maj hogy tévedtünk, a Nyilas férfi meghódításához sok türelemre és nagy adag alkalmazkodó készségre van szükségünk.


A NYILAS FÉRFI: Kalandor természet, legalább is ifjúkorában. A szerelem minden formáját kipróbálja, kapcsolatteremtő képessége remek. Jó humorával, diplomáciai érzékével is hódít.


Alkatra rendszerint magas, hosszú lábakkal és derékkal, sportos alkattal rendelkezik. Középkor után hajlamos a kopaszodásra és a pocakodásra. November 26-ai nyilas vagyok, tehát épphogy a tűz jegyűek közé tartozom. Nagyon kedvelem a skorpió jegyűeket, kisgyerekkorom óta az ő titokzatosságukat,velem való gondoskodásukat,nyitottságukat és melegségüket tartom a legszimpatikusabbnak.


A családomban skorpió van, 3-mal tökéletesen kijövök,megértjük egymást, viszont az egyikük mindig gyűlölt engem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések