2018. december 31., hétfő

Szerelmes pasi viselkedése

Nem minden pasi bánik bőkezűen az érzelmi vallomásokkal, ám tetteik elárulják őket. Míg az igazi szoknyavadászok kihasználják a szituációt és flörtölni kezdenek a barátnőivel, az igazán szerelmes férfi figyelni fog barátai történeteire, azonban a flörtölésnél csak Ön jöhet szóba. Mindezt pedig nem azért teszi, hogy ezt is letudja a szex előtt, hanem azért, mert érdeklődik iránta és örül annak, hogy megismerhet, hiszen ez teszi egyre intimebbé viszonyotokat. A férfiak nagy részénél a kamaszkor után sem múlik el a „tetszik, tehát bunkó vagyok vele” -effektus: a pasi kiszámíthatatlan viselkedése pontosan annak a jele, hogy odavan érted! Ne sértődj meg ezen a kisfiús viselkedésen – a férfiak többsége egy idő után belátja, hogy az érzelmek ellen felesleges küzdeni.


Minden nőnek vannak olyan napjai, amikor szürkébbnek, beesettebbnek érzik az arcukat a szokásosnál, például amikor karikák jelennek meg a szemeik alatt, vagy épp egy pattanás tűnik fel a legfeltűnőbb helyen. Egy szerelmes férfi bármikor képes elmondani, milyen gyönyörű vagy, hiszen nem a külsőd miatt szeret. A férfiak néha még maguknak sem hajlandóak bevallani, hogy beleszerettek a lányba, akitől eredetileg csak néhány élvezetes éjszakát reméltek. A cikkünkben olvasható tippek segítségével azonban te könnyedén leránthatod a leplet érzéseikről! Szerelemről beszélnek, de más nőkkel is flörtölnek, az SMS-ekre nem válaszolnak és azonnal bepánikolnak, ha véletlenül a fürdőszobájukban felejtjük az arckrémünket.


A férfiak viselkedése valódi rejtély, ám mi utánajártunk a titkoknak és kiderítettük, mi a véleményük a nőkről, a szerelemről és a párkapcsolatról! Pontosan mire érted a szerelmes férfit? Aki csak a testedért szeret, vagy olyan aki akkor is szeretne, ha nem lenne köztetek szex? Tudta hogy minden negyedik gyilkosságnak a rosszra fordult szerelem az oka?


Olyan férfi, aki egy nővel képes randizni szex nélkül NINCS. Hullanak a házastársak, az udvarlók, a vetélytársak, a fanatikus rajongók, az elhagyott szeretők. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk róla győződve, hogy társunk nem is szeret minket. Nincs két egyforma ember, hiszen mindenki saját egyedi, különleges módján éli meg az érzelmeit, az életünkben pedig sok bonyodalmat okoz a szerelem. A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg.


A szerelem az agyban lejátszódó kémiai reakció! Please try again later. Ha nem lep meg bennünket virággal a párunk, vagy nem hozza le a csillagokat az égről, ez még nem jelenti azt, hogy nem szerelmes belénk. Ha rózsaszín szemüvegen át látja a világot, akkor ugyanis megváltozik a viselkedése is.


A nőkkel ellentétben a férfiak csak ritkán lesznek igazán szerelmesek. Ha komolyan gondolja a társkeresést és szeretne tartós boldogságra találni, az Ön számára az Elittárs társkereső a megfelelő választás. Hiszünk abban, hogy egy tartós kapcsolat két összeillő egyedülálló találkozásával jöhet létre.


Jobb, ha nem próbálkoznak: Bak, Skorpió jegyűekkel. Szertelen, kíváncsi természetű, olyan, mint egy nyargaló zabolátlan csikó. Könnyen szerelmes lesz, de megtartani nagyon nehéz, mivel a csalódásokra úgy reagál, hogy egész egyszerűen továbbáll. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Egy előző kommentre a válasz is mi volt?


Nem gondoltál rá hogy benned van a hiba? Igen, ha egy pasi szerelmes az a baj, ha nem akkor az a baj, ha a csaj megcsalja akkor a pasiban volt a hiba és azért, ha a pasi csalja meg akkor egy szemét, nem gondoljátok hogy ezek a gondolkodások túlságosan a pasik ellen irányulnak? Ahhoz, hogy tudjátok, egy férfi valóban szerelmes -e, nem kell állandóan faggatni erről és nem is kell találgatni. Elég megfigyelni a reakcióit. Függetlenül attól, hogy mit mon a fizikai gesztusai bizony elárulják, mit érez.


Ha a pasi tényleg szerelmes , a partneréről megjegyez minden apróságot, odafigyel és tudja, hogy mi az, amit a párja szeret, s ennek folytán rendszeresen meg is lepi valami szívhez szóló dologgal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések