2018. december 21., péntek

Pártalálás 40 felett

Sok -es, 50-es nő és férfi azért nem regisztrál egyetlen internetes társkeresőkre sem, mert szégyelli, hogy a világháló segítségét kell igénybe vennie a randizáshoz, vagy egyszerűen csak azt hiszi, csupa fiatallal van tele egy-egy ilyen oldal. Timmermann Gábor a FEMCaféban többek között arról beszélt, hogy mit gondol arról, ha valaki negyvenen túl vállalja az első gyerekét. A szülész-nőgyógyász kifejtette, hogy.


Nem ciki a szakmaváltás felett ! Ha neked ez az álmo és új kihívásokra vágysz, akkor ne engedd el, hanem éld meg! Mutatjuk, hogyan csináld a teljes újratervezést, ha elmúltál 40. Most egy más jellegű történetet mesélek. Kezdjük a céllal, mert minden innen indul ki.


Világos, hogy van valamilyen elképzelésünk a jövőnkkel kapcsolatban, ezért fogalmazódott meg bennünk a tanulás, mint lehetőség. Továbbá az, hogy mit érdemes tanulni felett. Ha van középiskolai végzettségünk, érettségink, akkor elsősorban gondolkodjunk felsőfokú oktatásban. Mi van akkor, ha felett keresed a társad? Azt jelenti, hogy még most is aktív vagy, tele élettel, reményekkel és energiával, és ez fantasztikus!


Arról nem is beszélve, hogy rengeteg idősebb ember keresi ám a társát – az idei legidősebb női tanfolyamosom éves, a legidősebb férfi pedig 75! Anna is, egy éves okos, sikeres, sokoldalú hölgy, aki azért keresett föl, mert évek óta sikertelen a pártalálás terén. Anna nagy baráti társasággal rendelkezik, több férfi barátja is van, akik értékelik, szeretik, de egyetlen ilyen barátság sem tudott párkapcsolati irányt venni az elmúlt időben. Van egy nagy doboz nálam, telis tele személyes történettel, tapasztalattal, kulisszatitkokkal, melyek csak arra várnak, hogy kivegyék és kicsomagolják. Mindig megfogadom, többé a közelébe se megyek egyik netes társkereső oldalnak sem.


Pártaláló felett bejegyzései szex témában. Hiszen nincs szükségem újra és újra szembesülni az online ismerkedés buktatóival. Nem mondom, hogy pályát módosítottam ( éven keresztül pénzügyi területen dolgoztam), de évente a pénzügy különböző területein próbáltam ki magam. Ha Ön elkötelezett a pártalálás mellett, ugyanakkor fontos hogy a társkeresés során teljes inkognitót biztosítsunk Önnek, feltétlenül a VIP tagságot válassza. Kiemelten dolgozunk azon, hogy megtalálja párját, így a partnerajánlásokban mindenkor prioritást élvez a többi klubtaggal szemben.


A képlet egyszerű, a megoldás már kicsit nehezebb. Minden esetben Ön kapja meg. Fogja magát az ember lánya, aki bizony már középkorú, felnőttek a gyerekei, elvált… és elhatározza, hogy megpróbál társat keresni az internet segítségével, vagy legalábbis egy férfit, akivel el tud menni sétálni, vacsorázni, moziba…vagy akárhova, ki mit szeretne. Lehetséges vagy lehetetlen küldetés?


Biztos Te is tapasztalta hogy felett a tested már máshogy működik, mint a húszas éveidben. Te ugyanúgy élsz, ugyanannyit eszel és mozogsz, mint korábban, a súlyod mégis nő. Hogyan építhetsz izmot és lehetsz a legjobb formában felett ? Nincs veszve semmi, csak eljött az idő, hogy változásokat vezess be! Milyen módszerrel lehet lefogyni felett ? Elmondjuk, hogy pörgesd fel újra az anyagcserédet - Egyáltalán nem késő elkezdeni a fogyókúrát negyven felett , de másképp kell hozzálátni, mint húszévesen.


Ne áltassuk magunkat: ötven felett már semmi sem olyan, mint akár harminc évesen. Ettől függetlenül egy pluszos nő is lehet nagyon vonzó, ha nem akarja húszévesnek láttatni magát, és harmóniában él önmagával. Másik gyakori félelem és tévhit, amit el kell oszlatunk, hogy az antidepresszív szerek hozzászokást okoznának vagy személyiségváltozást hoznának létre. A régi, és ma már nem javallt nyugtatók esetében fordult elő gyógyszerfüggőség, ez az antidepresszívumokra egyáltalán nem jellemző, és a modern szorongásoldó szerekre sem.


Ami megvonási tünetnek tűnhet, az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések