2018. december 13., csütörtök

Rák aszcendens párja

A Rák aszcendensű partner lecsillapíthatja a Skorpió vadságát, csak azt nem tudni, hogy addigra ő hány sebet szerez. Ezeket a Skorpió begyógyíthatja, ha eléggé szeretik egymást. A Halak aszcendens szintén vízelem, ahogy a Skorpió.


Rák aszcendens Finom érzésű, rendkívül érzelmes, jó intuitív készség és magas fokú empátia jellemzi. Főleg a saját belső érzései, hangulatai irányítják, család és otthon centrikus. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek. A Rák szimbolizálja az ártatlan és félénk gyermekkort, a Bak a felnőttkort, ahol az ember maximális felelősséget vállal. Ezért a negatív rák az örök gyermek, aki fél, táma elzárkózik, de felelősséget semmiképp nem vállal.


Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, analóg vele az 5. A Rák férfi szerelme… A hűségen és a szenvedélyen alapul. Figyelmes és gyengéd természete elsősorban kiszemelt párja lelkét ostromolja, hódítja meg, hogy aztán egészen birtokba vehesse. Odaadó társ és férj, érzékeny szerető, de igen féltékeny. Leginkább a Rák férfiakkal tud kijönni, de a Szűz és a Bika gondolkodásmódját, életstílusát is vonzónak találja. A Nyilas, a Mérleg és az Oroszlán.


Vízöntő (0- 09.) Öntörvényű és lázadó Régi megfigyelés, hogy e jegy szülöttei vannak legkevesebben a föld kerekén. Ki felelne meg ennek jobban, mint a Bak Ascendensű ember, vagy egy olyan ember, akinek a horoszkópjában a Szaturnusz dominál? Megfordítva is igaz: csak egy Rák Ascendensű személy (vagy valaki, akinek erős Hold-támasz van a horoszkópjában) tudja a gyakran zárkózottságra hajlamos Bak Ascendensű embert elérni és megpuhítani. Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét!


Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. A Rák igazi otthonteremtő típus, gondoskodó védőszárnyait az Ikrek egy ideig élvezi is, később azonban már úgy érzi, túl sok kötöttséggel jár számára ez a kapcsolat, és szívesebben menne a maga feje után. A Rák szeretne mindenről tudni, mindenhol ott lenni, mindenbe beleszólni, ez pedig nem az Ikrek zsánere.


Szeretetteljes párt alkotnak. A Skorpió aszcendens is víz elemű, szóval az érzelmek nála is nagy szerepet játszanak. Csakhogy amíg a Rák kerüli a konfliktust, a Skorpiónak a vita felér egy izgató előjátékkal. A Rák közepes testalkatot a általában deréktól fölfelé erősebb, mint alatta. Telt kerek arc, fehér, halvány arcszínnel, rövi kerek orral.


Világos haj, kissé elpuhult és ritkán erős testfelépítés jelemző rá. Külső megjelenését a lágy, kerekded formák jellemzik. Szeme nedves fényű, mandula formájú. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el.


Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. Negyedik jegyként a mentális és érzelmi stabilitás és boldogság iránti igényt fejezi ki. Az aszcendens és a deszcendens sokat megmutat. Ha tudod a pontos születési idődet, a horoszkópod segítségedre lehet.


Ha általánosságban akarjuk ezt megtudni, nézzük meg a deszcendens (vagyis ahol a 7. ház kezdődik) jegyét. Például akinek az aszcendense Bak, annak a deszcendense a Rák jegyébe esik. A Skorpió, ahogyan a Rák is az életet az érzelmein keresztül értelmezi, számukra a szerelem egyfajta spirituális élmény.


Fantasztikus képzelőerővel rendelkeznek és mindkét jegy erősen intuitív. Egyértelmű beazonosításához szükséges a pontos születési hely és idő, melyek alapján az aszcendens kinézhető efemerida táblázatok vagy. Ha a kényelemre vágyó barátnő abban reménykedik, hogy a nyers ébresztő után párja most bőséges reggelivel kárpótolja, akkor csalódik. Frici számára az étkezés nem jelent aktív cselekvést, és ezért lényegtelen, tehát csak azért eszik, hogy pótolja az elveszett energiát. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez!


Rák aszcendens párja

Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas , de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések