2017. november 27., hétfő

Beol kék hirek békés megye legfrissebb

Dolgos keze, szerető szíve örökre megpihent. KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton mondunk köszönetet mindazon rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, munkatársaknak, s mindazoknak, akik ismerték és szerették, hogy Illich József temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút. Felmentette a vád alól hétfőn a Békéscsabai Járásbíróság azt a megyeszékhelyi férfit, aki fegyveres biztonsági őrként teljesített szolgálatot a város menekülttáborában.


Az ítélet indokolása szerint B. Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek. Békés megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. Békés megyében hétfőn egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy kerékpáros esett el.


Békés külterületén valamivel este háromnegyed előtt elesett egy kerékpáros. A nő a Békéscsaba és Békés közötti út melletti kerékpárúton Békés felé. Az édesanyák nem halnak meg, Csak fáradt szívük pihenni tér. MEGEMLÉKEZÉS Drága Férj és Édesapa! Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél.


Szívünkben itt él emléked örökké! Fájó szívvel emlékezünk GEISZT JÓZSEF FERENC halálának 1. Baleset-bűnügy: Mávinforautónak ütközött egy vonat Jászkisér és Jászapáti között, Szülei még elbúcsúzni sem tudtak a csobánkai balesetben meghalt kislánytól, Droglabort számoltak fel Csongrád megyében, Nem az önvezető autó hibája volt a baleset, Kamionnal ütközött egy személyautó Ajkánál, Jól van a nyugdíjas, aki napig volt kádja foglya, Netanjahu. E három média egységes, integrált szervezetet képez.


A Médiacentrum kiemelten foglalkozik a békéscsabai és a Békés megyei eseményekkel, mind a három platformján exkluzív, friss hírekkel, információkkal látja el a nézőket, olvasókat. Itt állíthatod be, hogy a nap mely időpontjaiban szeretnél a Hírstarttól hírfigyelő levelet kapni a figyelt szavak vagy címkék alapján meghatározott témájú legfrissebb hírekkel. Ha az értesítési időpontokat megelőző időszakban nem szerepelt a feltételeknek megfelelő hír a Hírstarton, akkor nem küldünk feleslegesen. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él akit nagyon szeretnek.


Fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, édesapánk, apósunk, nagypapánk és testvérünk CSILLAG JÓZSEF életének 85. Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak és ismerősöknek, akik szeretett férjem ANTAL GYULA temetésén megjelentek, részvétükkel fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy HORVÁTH IMRE évesen rövid szenvedés után itt hagyott bennünket. Ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás egy éves férfi ellen, a Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Békés Megyei Hírlap internetes verziója, mivel a cikkei nagy részben a BMH-ban is megjelennek.


Kegyetlen diagnózist kapott Lagzi Lajcsi Sorra tűnik el a többi vádlott Lagzi Lajcsi perében Váratlan hazai siker a magyar rali-Eb-futamon Drágul az üzemanyag a hazai kutakon Ismét drágul az üzemanyag a hazai kutakon Ritka luxusautót fogtak a magyar határon Több száz új magyar busz a Volánbusznál Akkor most megmutatjuk, mi jön nyugatról az országba Friss hírek a. Békés Megyei Rendőr-főkapitányság A rendőrök átadták a román hatóság képviselőinek azt a három külföldit, akiket Lőkösházán, a vasútállomáson fogtak el. Humán szolgáltatások fejlesztése a gyomaendrődi járásban” című pályázat a fiatalok helyi identitásának fejlesztésére, a közösségi életbe való bekapcsolódásra, az idősebb generációk életébe való betekintésre kínált lehetőséget. Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szunyogh Lászlóné Kaposvári Rózsa éves korában elhunyt. Tatabányán, a Síkvölgyi úti temetőben, a sírnál. Portálunk főként Békés megye aktuális híreivel foglalkozik, de ettől függetlenül Kelet-Magyarország, illetve országos hírek is megtalálhatóak oldalunkon.


Legfrissebb hírek a megyei foci háza tájáról. A Miskolci Rendőrkapitányság több zaklatási ügyben fejezte be a vizsgálatot, amelyekben szomszédok, volt élettársak, ismerősök fenyegették meg egymást szóban, írásban és interneten. Küzdöttél, de már nem lehet, csend ölel át és szeretet. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy sándorfalvi férfit, aki pénzt vitt el egy söröző kasszájából Hódmezővásárhelyen. Mély megrendüléssel s fájó szívvel tudatjuk, hogy drága jó feleség, édesanya és nagymama Bozó Lászlóné szül.


Szombathelyről, Vas megyéről, és a nyugati régióról. A Te szíved már nem fáj, De a miénk vérzik, Mert a fájdalmat az élők érzik. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy CSURAI IBOLYA életének 60.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések