2017. november 24., péntek

Nyilas férfi kos nő

Követi a divatot, szereti a pompát, a tündöklést, a drága ruhákat, amit a szépérzékű. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért csakis egy olyan férfi mellett lehetünk igazán boldogok, aki tud minket követni.


Nyilas férfi kos nő

Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet. A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere.


Különben könnyen elunja magát. Nagyon gyorsan vág az esze, ezért ezt várja el környezetétől is. Azok fogják meg, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak.


Ha meg akarod hódítani, nem árt, ha te is merész és elmés vagy, és nem riadsz vissza olykor a meglepő. Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.


Milyen kapcsolat lehet ez? Ikrek férfi és nyilas nő. Mi a véleményed erről a kapcsolatról? Műanyag nyílászáróról mik a tapasztalatok? SzereleA Mérleg férfi udvarlása, kedveskedő stílusa teljesen lehengerelheti a Kos nőt, hosszú távon is együtt tudnak működni, a Kos valamennyire tudja irányítani a sokszor döntésképtelen Mérleget.


Kos férfi és nyilas nő párosításról mit gondoltok? A Skorpió csillagjegyű nő és a Tűz jegyek: Nyilas , Kos vagy az Oroszlán férfi az ideális számára? Szereti elcsavarni a férfiak fejét. Ugyanazok a szenvedélyeik vannak, így egymás életét inspirálják.


Nyilas Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető , ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet. Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz. Domináns típus, éppen ezért jobb, ha egy szerelmi kapcsolatban, házasságban a férfi a Kos jegyű.


A Kos nő hajlamos rá, hogy ő viselje a nadrágot, és ez egy párkapcsolatban nem túl szerencsés. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A Rák férfi lágyabb, megértőbb és érzékenyebb, míg a Rák nő olyan, mint a mesében a borsószem királykisasszony: száz dunna alatt is megérezte a borsószemet. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida. Nagyon hamar felizgul, és izgalma nőttön nő a megfelelő előjáték alatt. A további események megmutatják neki, hogy az előjáték nem volt téves következtetés.


Nyilas férfi kos nő

A férfi ugyanis telhetetlen és találékony. Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi. A törvényt tiszteli, de láza ha a humanisztikus eszményt, a szabadságát veszély fenyegeti. Kialakulóban van egy kapcsolatom egy férfival, aki kos én pedig nyilas vagyok.


Mindenki óva int tőle, hogy milyen rossz természete van és mindig azt hiszi neki van igaza. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. A Nyilas számára különösen fontos az önkifejezés. Neked mi a horoszkópod? A nyilas férfi automatikusan válaszol egy nő kezdeményezéseinek, mindaddig míg az illető személy vonzónak mutatkozik és kisugárzása megnyerő.


Csípd ki maga légy vidám és optimista. Hagy hogy felfedezzen, hogy meglepjen, hiszen a nyilas úgy viselkedik, mint egy felfedező expedíción résztvevő kiscserkész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések