2017. november 7., kedd

Mérleg férfi oroszlán nő

Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


A büszke Oroszlán hölgy vonzódik az élet szép oldalaihoz, a pompához s ezt a partnerétől is elvárja. A párkapcsolatában is akkor tud csak kiteljesedni, ha az a felek közötti egyenrangú kommunikáción, egyetértésen alapszik. Imádja a luxust, és a csillogást.


Partnere legyen gyönyörű, és divatos, forogjon ismert körökben. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Romantika, romantika és romantika!


Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. A Skorpió férfi féltékeny típus, míg az Oroszlán hívalkodó, másoknak tetszelgő ( mindkét nemnél ), kacér típus, a Skorpió ezt se rövi se hosszútávon nem tudja tolerálni, teljesen más aspektuson mozog a két jegy. Pedig nem igazán illünk szerintem össze, de van valami vonzalom mégis, legalábbis részemről, s néha úgy érzem a részéről is. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Oroszlán férfi vagyok, s van egy oroszlán nő , akit nem tudok kiverni a fejemből.


Az Oroszlán borzasztóan önérzetes, a Skorpió titkokat őriz. Intelligens, bátor, kreatív, szenvedélyes. Egyszóval remek társaság. Lehetséges a kapcsolat. A házasság majdnem teljességgel lehetetlen.


Mind a két jegy kielégíti a másik szükségleteit és vágyait. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. A mai nap nem várt kalandban lesz része. Mondjon igent a meghívásokra, egy programlehetőségre, mert olyan izgalomban lesz része, mint talán eddig még sosem vagy legalábbis nagyon régen volt már.


Egy szakítás után ennek hiánya lehet elsőre a legszembetűnőbb, a volt pár életében szinte biztos, hogy káosz uralkodik. A következő kapcsolatainál pedig elképedve veszi majd észre, hogy milyen sok nő nyafog, hisztizik, és szomorúan gondol vissza arra, aki királynőként volt a párja, dráma nélkül. Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és sértődöttségmentesen. A Nyilassal nagy szerelem alakulhat ki, ám ez inkább se veled-se nélküled viszony, hiszen a Nyilas férfi nehezen tud. Legyen szó férfi , vagy nő nemről a horoszkóp szerint, a jegyek illenek egymáshoz.


Nem szereti viszont azt, amikor a partnere sokat panaszkodik, ezért fontos, hogy az Oroszlán. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni. A stílusos nőkért van oda.


A Rákokkal és a Bikákkal jó barátok lehetnek, de a tökéletes partner számukra a Kos és az Oroszlán nő. A Nyilas nők csak elsőre vonzóak a számukra, inkább megkérdőjelezik őket. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi.


A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Oroszlán kedvesünknek nagyon fontos az, hogy minden magánál gyengébb lényt a szárnya alá vegyen, s megvédjen, ha kell. Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések