2017. november 22., szerda

Védikus asztrológia aszcendens kalkulátor

Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. A nyugati asztrológia tanulmányozásával kezdtem egyszerre két helyen is: a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület és Takács Tibor éves iskolájában. A védikus asztrológia India ősi tudáskincsének a része, amelyet összefoglaló névvel úgy illethetünk: a Védák, a tudás könyvei.


Védák szeme, vagyis olyan fontos tudományág, mint a testünk számára a látás. Ennek következtében a nyugati horoszkóp szerinti aszcendensünk és napunk a védikus horoszkópban a legtöbbször az előző jegybe esik. Egy érték és egy tulajdonságtípus, amolyan archetípus. Ha aszcendensed egy csillagkép első fokába esik, akkor a védikus elképzelés szerint aszcendensed az előző jegybe esik még. Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja.


Az aszcendens a születési idő, óra perc is, és hely függvényében számítható ki. Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében!


Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Az indiai sok mindenben hasonlít a nyugati típusú csillagjósláshoz, és persze jónéhány dologban eltér ettől. A következő leírások elsősorban azokra jellemzőek, akiknek az aszcendense vagy a Holdja a Mérleg jegyében áll, a sziderikus zodiákus szerint.


Válogatott Holdjegy linkek, ajánlók, leírások - Holdjegy témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! A horoszkóp készítésének szempontjából fontos ismerni, hogy születésünk pillanatában mely jegyben tartózkodott a Hold. Születési dátumának megadásával kiszámíthatja, hogy Ön melyik holdjegybe tartozik.


A kínai horoszkóp jegyek kiszámítása mindig a kínai naptárnak megfelelő. Mivel a kínai asztrológia születési évünkhöz párosítja jellemünket, a állatövi jegy évre vonatkozik, és napos visszatéréssel ismétlődik, az évkezdő napok változnak. Posts about Nap written by desdemona666. Enter your birth details for detailed charts, career advice, love compatibility analysis report and gemstone recommendations free online from Barishh. Az asztrológia egy olyan tapasztalati tudomány, amely a csillagos égbolt hatását vizsgálja a földi élet körülményeire, elsősorban az egyes emberek adottságaira és életsorsára.


A számmisztika többnyire csak az egyjegyű számokkal foglalkozik: a több számjegyű számokat addig kell egyszerűsíteni, amíg egy egyszámjegyű számot nem kapunk. Vénusz bolygó uralma alá tartozik a védikus (indiai) asztrológia hagyománya szerint. Fedezd fel ibessenyei „Horoszkóp” nevű tábláját, amit 1ember követ a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Horoszkóp, Asztrológia és Rák csillagjegy.


You’re probably familiar with the term body mass index, or BMI. In a nutshell, it’s a formula that compares your weight to your height. BMI doesn’t tell you anything about where you’re carrying your weight.


Szeretettel köszöntelek a SZŰZ klub közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések