2017. november 8., szerda

Oroszlán nő bak férfi párhoroszkóp

Oroszlán férfi és Bak nő kapcsolata. Baráti szinten ugyan bizonyos fokig egyezhetnek, érzelmileg minden gátolja a viszonyukat. Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos. Szereti, ha csodálják, gyakran enged a hízelgésnek is, amit sok nő kihasznál is. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Ez a blog neked készül. Szólj hozzá, kommentelj, mi legyen a következő téma! Egy ideális partner, házastárs.


Kedves, aranyos, romantikus. Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. A legtöbb férfi hosszú távon nehezen viseli, ha nem az övé a vezető szerep. Mert úgy ő tud udvarolni, hogy attól a Kos hölgy elolva és a Mérleg azt sem veszi zokon, ha helyette dönt.


De jól ki tud jönni a Nyilasokkal is. Nem igazán jó választás. A mai nap nem várt kalandban lesz része.


Mondjon igent a meghívásokra, egy programlehetőségre, mert olyan izgalomban lesz része, mint talán eddig még sosem vagy legalábbis nagyon régen volt már. A Bak túlságosan reális,. Bár elég kicsapongó, természeténél fogva hűséges is.


Azonban a hűségért, hűséget vár. Bár bizonyos tekintetben élvezi a versengést feltéve, ha biztos talajon áll. Ezt leginkább egy Bak férfi mellett találhatjuk meg. A Mérleg férfiakhoz pedig ösztönösen vonzódunk, de nem tudunk vele igazán jó kapcsolatot kialakítani, ezért ha hosszú távra tervezünk, akkor ők kiesnek a számításunkból.


Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért. Mivel a Szûz férfi az egyik leghûségesebb típus, érdemes folyamatosan kezdeményezõen fellépni a szerelemben, hogy kapcsolatuk hosszútávon és minden szempontból kielégítõ legyen. A Szûz férfihoz leginkább a Bak vagy Bika jegyében született nõk illenek, de jól ki tud jönni egy Halak vagy Skorpió jegyû partnerrel is. A Rák és a Bak szerelmi kompatibilitása.


Mind a kettő jól bánik a pénzzel, és nem sok esély van arra, hogy pénzügyi gondjaik legyenek. A pazarlást és a hivalkodást a Bak megveti. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély. Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre.


A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Cserébe csak annyit vár el, hogy a felesége végtelenül csodálja. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni.


A stílusos nőkért van oda. A Nyilas nők csak elsőre vonzóak a számukra, inkább megkérdőjelezik őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések