2017. november 1., szerda

Ikerláng eltávolodás

Ikerláng eltávolodás

Ikerlángja mindenkinek csak egy van, aki énünknek az a másik fele, akivel a teremtés kezdete óta az egyesülést keressük. A kettévált ikerlángok útján az egymásra találás pillanatai néha egészen rövi villanásnyi élmények, míg az eltávolodás időszaka akár egész életeket is igénybe vehet. Sok igen nehéz időszakokat élhetnek meg, míg eljön az idő a teljes testi és lelki összeolvadásra, de ezek a feladatok nemesítik lelkeiket, sok tanulnivalót hordoznak, mely majd később hasznukra válik.


Ikerláng eltávolodás

Mivel egymásnak vannak teremtve, kivétel nélkül eljön az idő minden Ikerláng számára, hogy beteljesítsék küldetésüket. Ha ez megtörtént, az eltávolodás még lehetséges, de csak rövid időre, míg az erősebb fél is fel nem készül a tartós együttélésre. Ha korábban kerülnének össze, az nem mindig lenne hosszú távú, hiszen a nő addigra már úgy lángol, hogy a férfit minden tekintetben önmaga fölé helyezi, így elnyomva magában a. Nos, amit a leggyakrabban tapasztalok, hogy az esetek többségében nem értik, amikor erről beszélek, hogy milyen is az Ikerláng kapcsolódás. Mi történik a két ember között és miért nem csak egy szimpla szerelem, vonzalom. Sokszor sajnos olyan terapeuták és segítők beszélnek erről, akik maguk sem tudják, mi ez pontosan.


Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Az Ikerlángo olyan mint.


Tükörképet mutat neke ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Egy Ikerláng -szerelem megtanít arra, hogyan éljünk szabadon, békességben, boldogan, erősen, harmóniában Önmagunkkal. Ha ezt majd tudjuk mindketten, az ajándék Ő lesz…jönni fog szabad akaratából, ha itt az ideje. Ahogyan Odafent elrendeltetett. Az eszme másik veszélyes kijelentései az eltávolodás szakaszhoz kapcsolódnak.


Az emberi egó mindennél erősebb félelme a megsemmisülés, amivel közvetlenül szembe kell néznie az Ikerlángi egyesülésben és az isteni egyesített tudatossággal való találkozásban. A fájdalomtest aktívvá válik, a régi egó túlélési mechanizmusok beindulnak mentális és érzelmi szinteken is. Először az egók elkezdik nyírni egymást. Utána vonzás, taszítás, szerelem, eltávolodás , sokszor és sokáig.


Ez egy nagyon nehéz én-állapot. Amikor vitatkoztok, akkor mindketten energiát vesztetek. A figyelem megszerzésére irányuló agresszív törekvés közben éppen a fókuszt veszítitek el, és miután szó szót követ az egyéni igazságotokért való harcban, valójában egy egészen más, mélyen a lélekben zajlódó alapkonfliktust nagyítotok fel.


Ezt hordozza magában a testében a két „kettészakadt” lélek, ami az egyesülés után újra eggyé válik. Bár nagyon hasonló egymáshoz a két jelenség, mégis határvonalat kell húznunk a két fogalom között. Az ókori görög származású Platón , - Kr.


Az ikerláng és a lélektárs két különböző fogalom. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektárs különbözik az Ikerlángtól. Sok anyagot elolvastam, de az alábbi leírást nagyon hasznosnak találtam a saját életemben is, ami sokat segített a felismerésben és a megértésben.


Nézzük meg tehát, hogy milyen szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. Szerény tudásom szerint nagyon-nagyon ritka az olyan ikerláng -kapcsolat,amelyben nem volt valamilyen szintű eltávolodás -ami nem feltétlen fizikai,sokkal inkább lelki-, ezt csak az igazán tudatos és felkészült párok képesek átlépni Nem mondom,hogy nincs ilyen,csak azt,hogy ritka. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani,akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz,hogy a két lélek számára meglegyen a lehetősége annak,hogy teljesen összeolvadjanak,és Ikerláng Szövetséget alkossanak. Nem is bírná el az, aki nem elég érett lelkileg, mert a Jóisten ezzel a kapcsolódással a feje tetjére állítja az élete és addig rázza, amíg az utolsó illúzió is ki nem hullott belőle.


Mi az a fény, amit közvetítünk? A mindent felülmúló és felölelő transzcendens, az univerzális SZERETET. Miben más az ikerláng -szerelem? Egyesek szerint a nők hamarabb felismerik a férfit, de ez attól is függ, hogy ki hol tart éppen az életében, hogyan viszonyul önmagához. Ez a találkozás valahogy más.


Ezért azt találtam ki, így az eltávolodás 4. MI vagyunk, hogy amikor visszatér felismerjem, hogy Ő az, hogy Ő volt az, akire mindig is vártam, hogy összekapcsolódjunk, hogy az álmainkat együtt megvalósítsuk. Ha ikerláng témában járatos vagy, tudo miről beszélek: a monda szerint el kell válnotok, távolodnotok ahhoz, hogy ráébrejetek, mi a fontos valójában. A fájdalmas különlét leolvasztja az egót, és aztán jöhet a csodás újraegyesülés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések