2017. november 6., hétfő

Fiatal nő idős férfi szerelem

Fiatal nő idős férfi szerelem

Van szerelem nagy korkülönbséggel? A köztudatban a fiatal nő , idős férfi csak is érdekkapcsolatot jelenthet. A korkülönbség kizárja a szerelmet? Nem hinném, hiszen lehetséges, hogy a nőnek az idősebb férfi tudja megadni értelmi és érzelmi szinten azt amire szüksége van.


Fiatal nő idős férfi szerelem

Fiatal nő kontra idősebb pasi Ma már ritkán áll fenn annak a veszélye, hogy a Lolita-bélyeget ragasztják ránk, ha egy jóvágású, őszülő halántékú férfival jelenünk meg egy partin, aki néhány tízessel idősebb nálunk. Válasz erre: Idős férfi , fiatal nő , lehet ez szerelem ? Mikor épp belemegy az ember, akkor biztos erős az érzelem, csak azt nem lehet tudni, hogy évvel később milyen lesz. Egy időseb nő nagyobb élettapasztalattal lép a kapcsolatba, mint fiatalabb társa, esetleg szakmájában és anyagi téren is előrébb tarthat. A férfi genetikailag úgy van kódolva, hogy ő legyen az irányító, vezető fél, ő legyen a nagyobb tudású, erősebb, tapasztaltabb, aki védelmet ad a nőnek.


PASISZEMMEL dolog, ami a nők szerint lenyűgözi a pasikat, de valójában nem így van – Ők az ellenkezőjét állítják! Napjainkban egyre gyakoribb a fiatal férfi -idősebb nő párosítás, bár közel sem olyan elfogadott, mint az idős férfi - fiatal nő párosítás. Sőt a nők és között vannak a csúcson. Minden idők talán leghíresebb szerelmi viszonya fiatal srác és érett nő között a filmvásznon és a popkultúrában, mely fogalommá tette a Mrs. Robinson nevet és filmsztárrá Dustin Hoffmant.


A filmbeli ifjút a szülei egyik barátnője csábítja el, ám ő egy idő után rájön: inkább a nő lányát szereti. A többség fejében szinte elképzelhetetlen indok a szerelem , amikor azokat az okokat kutatják, amelyek egy ilyen párt összesodornak. Holott egy fiatal férfit is lenyűgözhet egy idősebb nő bölcsessége, élettapasztalata, amiért felnézhet rá. Annyi mindent lehet tanulni egy idősebb nőtől!


Egyértelmű, hogy csakúgy, mint másoknál, a gazdag, idős férfi és a fiatal, csinos de kevésbé jómódú lány kapcsolatánál is fontos szerepe van az egzisztenciának, ahogyan a politikai nézetnek, a társasági életnek, a műveltségnek, a humornak is, hogy a sort tovább ne is folytassuk. A fiatal lány, idős férfi sztorikról, már vagy ezer bőrt lehúztak. De mi a helyzet azokkal a kapcsolatokkal, ahol a nő az idősebb, és nem csupán évekkel, hanem akár évtizedekkel is a szeretőjénél?


Azt értjük mindannyian, hogy a nők többségének imponál, ha egy nála fiatalabb férfiú bókol, ne adj, Isten udvarol is neki. A férfi tudja, hogyan kell bánni a nővel, mikor érdemes komolyan venni. Az, hogy ismeri az életet, sok fiatal nő számára vonzó, hiszen tanulhatnak a férfitól. Szintén fontos, hogy a férfi jó pár nő után szexuálisan is nagy tapasztalattal rendelkezik. Sok fiatal férfi nem ismeri a női testet, és ügyetlen.


Tehát a fiatal nő -idősebb férfi igényei kölcsönösen egymásra találnak. A pszichógus szerint a pár mindkét tagja mást vesz ki a kapcsolatból. Bölcsesség, türelem, stabilitás van az egyik, fiatalság, pezsgés, az idő múlásának lassítása a másik oldalon.


Sok nő csak negyvenen túl vagy akár tíz évvel később talál magára szexuálisan – mondja Maija Kajan, a tamperei Nőgyógyászati és Urológiai Központ nőgyógyásza. Az aggodalom, hogy elég jók-e, tudnak-e teljesíteni, és a bizonyítási kényszer sokakból elmúlik, amikor idősebbek lesznek – állítja Kajan. Fúj dolog ez, vagy teljesen normális?


Működhet hosszú távon, vagy csak a szexről szól az ilyen? A megszokottól eltérően most olyanok. A fiatal férfi nagy király, ha sikerül egy idősebb nőt becserkésznie, de ez a vadászat csak a szórakozásról szól.


Fiatal nő idős férfi szerelem

Amint a kapcsolat túl hosszan tart, esetleg komolyra fordul, a haverok egonövelő hátba veregetését átveszik az ugrató megjegyzések. A fiatal feleség-idős férj kombinációban a nő is és a férfi is vélt egyéni szükségleteik mentén vannak minősítve: a nő a gazdagságot, a pénzt, a biztonságot keresi, míg a férfi a szépséget, a szexualitást tartja fontosnak. A címben szereplő mondást mindenki ismeri, mégis gyakran összehúzzuk szemöldökünket, ha egy fiatal lányt egy olyan idős férfi oldalán látjuk, aki akár az apja is lehetne. Az a hölgy sem kerülheti el a rosszalló pillantásokat, aki nála jóval fiatalabb társat választ. Sokak számára egy idős nő - fiatal férfi kapcsolata is megbotránkoztató, hiszen mit is szeretne egy fiatal éveiben járó pasi, aki előtt még ott áll az egész élet, egy olyan nőtől, aki már sok dolgot átélt.


Pedig az ő esetükben sem elképzelhetetlen, hogy tiszta, érdekmentes érzelmek kötik össze őket. Az ilyen szerelmek persze az emberek szemében furcsán hathatnak, de ha a férfi és a nő boldog, nem tántorítja el őket az idő múlása, és legyőzik az esetlegesen felmerülő akadályokat, akkor nem számít sem a család rosszallása, sem a bámészkodó emberek, csak a kettejük boldogsága, ami felett senkinek nincs joga ítélkezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések