2019. március 29., péntek

Ismerkedés témák

Volt már viszonyod férjes asszonnyal? Elég merész vagy ahhoz, hogy egy nappal az esküvőd előtt nemet mondj, mert hirtelen kétségbeesel? Az ágy melyik felén alszol? Mond neki : Szasz baby kőkola. Na jò inkább ne kérdezd meg tőle hogy patkolt e már disznot a válasza ban nem xddd - igen minden nap azt csinálom stb ha nem et mond akkor kérdezd meg hogy járt e már kukac a puncsiába h azt mondja takarodj a faszba te pedofil akkor már jo uton tarttasz ilyenkor hagy egy nappig hod el majd ìrno fog ìdövel lehet - év mulva de.


Van-e, volt-e háziállata a másiknak, vagy szeretne-e. Háziállatok szintén hálás téma. Ha mindketten kutyások vagytok, akkor biztos lesz miről beszélnetek, de akár az is közös pont lehet, ha mindketten utáljátok a macskákat.


A csajozós témák alapszabálya, ahogy az ismerkedős szövegeknél ez általában így van, hogy legyen benne eredetiség és egyediség. Legyen stílusa, ahogy neked is legyen stílusod. Nem árt, ha ez a kettő egy tőről fakad.


Ismerkedés témák

A másik fontos jellemző, ami szervesen hozzá tartozik a győzelmet hozó csajozási témának, a humor. Néhány, új emberekkel való találkozáskor használatos angol kifejezés, beleértve a bemutatkozást, és néhány egyszerű beszélgetési témát. Manapság az internetes ismerkedés már teljesen megszokott dolog, és rengeteg lehetőség is van rá.


Regisztrálhatsz társkereső oldalakra, vannak ismerkedős alkalmazások, mint például a Tinder, de a facebookot is sokan használják ismerkedésre. Ismerkedés Nyelvek és kommunikáció Család és kapcsolatok Érdeklődési kör Munka Iskolai tanulmányok Vallás Randevúzás és szerelem Találkozó megbeszélése. Idővel kapcsolatos kifejezések A pontos idő kifejezése Dátumok. Az alábbi kérdéssor nem új, de mi most találtunk rá, mert a New York Timesnál van valaki, aki pont most tesztelte, és nálunk se szerepelt még, ezért úgy éreztük, a legjobb lesz, ha a Randiblogba is behozzuk a témát, hátha olvasóink között is lesznek, akik még nem hallottak róla.


Egy résztvevő megmondja a nevét. A következő mondja az előző társa nevét, és hozzá fűzi a sajátját. A harmadik ismétli az előző két csoporttag nevét, és végül megmondja a sajátját, és így tovább, amíg mindenkire sor kerül. A megterhelő témák és az órákon át tartó panaszkodás sajnálkozásra készteti őket. Az ismerkedés sarkalatos pontja a kapcsolatainknak.


Nem mindegy, hogy első látásra milyen benyomást keltünk a partnerünkben, hiszen ez alapjaiban meghatározza majd a folytatást. Egy party-n vagy összejövetelen, ahol a cél az ismerkedés , nyugodtan indíthatsz valami kicsit merészebb, szokatlanabb témával. Például kérd meg a másikat a bemutatkozás után, hogy mondjon magáról valamit, amit te elsőre sosem találnál ki róla.


Az örök és megoldatlan nyugtalanság: milyen beszélgetési témák aratnak sikert? Tipikus problémája a férfiaknak, hogy nem tudják, milyen témákról beszélgessenek a nőkkel, amikor találkozóra hívják őket. Az angoltanároknak biztosan ismerős. Budapest, magyar), ami fontos számunkra. Azt próbálta összehozni, hogy a gyakran hetek, hónapok, évek alatt megerősödő kapocs ott legyen egy óra beszélgetés után.


E célból talált ki olyan kérdést, amik segítségével roppant gyorsan megléphetőek az ismerkedés szintjei. Hogy ez mennyire hatásos? Ha két ember egymásba szeret vagy még csak az ismerkedés fázisában vannak, de nagyon vonzódnak egymáshoz, akkor természetes a törekvésük, hogy minél több időt töltsenek egymással.


Persze ennek lehetnek külső akadályai: ha messze lakunk egymástól, más az időbeosztásunk, nagyon elfoglaltak vagyunk, esetleg a családunk. Mik érdekelnek benneteket, milyen problémák foglalkoztatnak. Van aki a barát zónából akar kitörni és van aki szakítás után keres.


Szeretnénk ezzel a gyűjteménnyel biztatni benneteket, hogy keressetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések