2019. március 20., szerda

Oroszlán nő szerelme

Oroszlán nő szerelme

Az Oroszlán nő szerelme … Az érzelmein alapul. Azonnal kitűnik a tömegből előkelő mozdulatai, fenséges tartása miatt. Vonzódik az élet szép oldalához, és ez az öltözködésén, a lakásán és a párválasztásán is lemérhető. Miként az Oroszlán férfi, a jegy asszonya is képes kitűnő társ, jó barát lenni. A büszke Oroszlán hölgy vonzódik az élet szép oldalaihoz, a pompához s ezt a partnerétől is elvárja.


Oroszlán nő szerelme

Már csak azért sem, mert a Bika nő képes előrelátni, hogy egy jövendő kedves miként fog viselkedni, épp ezért nagyon is igényesen választja meg a partnerét. A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kalan előreláthatatlan akadály. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet.


A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. A Kos- Oroszlán párosban mindkettõnek nagyon fontos a szex, mindketten könnyen fellángolnak, szenvedélyesek. A Nap uralta Oroszlán csillagjegy szülötte ragyogó jelenség, szeret mindig a figyelem középpontjában állni. Az érzelmekben felületes Oroszlán jegyu szülött örök vadász, aki már egy bókot is képes szexszel viszonozni.


A Mérleg szerelme még egy Oroszlán szívét is meg tudja lágyítani. Neked való partner, megvédelmez, körüludvarol. Elegánsan hódol neke de tudnod kell, hogy behódolni soha nem fog.


A Skorpió kisugárzása szinte mágnesként hat a Bikára, akiben ideális partnert lát szenvedélyes természetének kibontakoztatására. A Skorpió erős és féltékeny természetű, ez pedig először imponál a Bikának, aki szerelme megerősítését látja a féltésben, ám egy idő után már terhes lehet mindez. A nő , aki gondoskodik róla és figyelmen kívül hagyja a hibáit (mert az Oroszlán férfi azt hiszi, hogy nincs hibája), és az a nő , aki nem nyaggatja, nyilvánvalóan előnyben lesz, és jó esélye lesz a hosszú távú kapcsolatra. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Az egyik típus hatalmas önfegyelemmel és elhivatottsággal rendelkezik a személyes életében, a másik pedig a külvilágban próbálja ki az erejét, és egyik sem a tehetetlen, engedékeny alkat. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Sőt, ha lehet, inkább viccet csinál magából.


Elismeritek, tisztelitek egymást, bár inkább úgy mint ellenfelek. Ha viszont ez szerelem, akkor annál lángolóbb. Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi, és Rák a nő.


Oroszlán nő szerelme

A fordított eset a nehezebb. Kos – Oroszlán : Asztrológiailag harmonikus kapcsolatban van ez a két jegy. Amit adhatnak egymásnak a kölcsönös tisztelet, kölcsönös elismerés. A Skorpió jegyben született nő hisz a mély érzelmi kötődések erejében, mégis meglehetősen kiismerhetetlen személyiség.


Mindig bensőséges módon szereti társát, de ugyanezt az intenzitást várja el partnerétől is. A Skorpió nő szerelme egyszerre tűz és víz, érzelmi élete hullámvasútszerű élményekkel van tele. A Bak nő a Bak férfival leginkább csak a munkában értiki meg egymást. Az élet más területein folyton csatába bonyolódnak.


Nem tűnik jó választásnak. A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága elbűvölheti. Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. A tökéletes partnerünk egy Oroszlán férfi lehet, illetve a levegős jegyű Ikrek, Mérleg is jó választás, sőt a Kos és a Nyilas is. Romantika, romantika és romantika!


Vízöntő férfi kalandvágya. Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések