2019. március 1., péntek

Pharmatex hormonmentes fogamzásgátló

Pharmatex hormonmentes , helyi hatású fogamzásgátló gyógyszercsalá vény nélkül kapható a patikákban. Ismerd meg a Pharmatex előnyeit és olvass cikkeket a női egészségről, fogamzásgátlásról a gyógyszercsalád weboldalán. Az egyéni igényekhez igazodva négy különböző formában kapható: hüvelykúp, hüvelykrém, lágy hüvelykapszula és hüvelytabletta.


Nincs több elfelejtett bogyó, elhízás és egyéb káros mellékhatások! MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A PHARMATEX HÜVELYTABLETTA ÉS MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ? Caya caya pesszárium ciklus cikluskövetés Cserháti-Herold Janka felelősség FemCap fertility awareness method fogamzásgátlás fogamzásgátlás_összehasonlítás fogamzásgátló férfi fogamzásgátló használati tippek használati utasítás hormon hormonmentes hormonmentes. Ez Magyarország első, hormonmentes fogamzásgátlási eszközökre specializálódott webáruháza és termékenységtudat-oktatásra szakosodott oldala.


A hüvelyi, hormonmentes fogamzásgátló film huszonegynéhány évvel ezelőtt egy magyar orvos találmánya volt, majd az eszköz új, korszerű formában Amerikából tért vissza. A hormonmentes hüvelyi fogamzásgátló készítmények azóta változatos kiszerelésben, hüvelykúp, tabletta, hab, zselé, szivacs stb. Bővebben itt olvashat róla: pharmatex.


A gumióvszer nagy előnye, hogy helyes használat esetén véd a nemi úton terjedő betegségektől is. Megszakításos közösülés. Nem túl megbízható eljárás.


Helyi, hormonmentes fogamzásgátlás lehetséges egyrészt óvszerrel (ami nem csak a nem kívánt terhességtől vé hanem a nem úton terjedő betegségektől is), másrészt a hüvelybe juttatott spermaölő hatású krémmel, kúppal, vagy hüvelytablettával. A fogamzásgátlás megbízhatóságát számszerűen is lehet mérni: az úgynevezett Pearl-index megmutatja, hogy az adott módszert alkalmazó 1nőnél év alatt hány esetben fordult elő terhesség rendszeres nemi élet esetén. Tehát minél kisebb egy módszer Pearl-indexe, annál biztonságosabb a fogamzásgátló hatása. This feature is not available right now.


Please try again later. A Pharmatex egy olyan hormonmentes , lokális fogamzásgátló gyógyszercsalá amely az ondósejteket a hüvelyben pusztítja el. Közösülés előtt kell alkalmazni, hatóanyaga spermicid (spermaölő) hatású, az ondóval való érintkezéskor megbénítja a spermiumok mozgását, majd széthasítja azokat. Mégsem feltétlenül ezt a megoldást ajánlanánk feltétlenül, hiszen bár hormonmentes , komoly kockázatai lehetnek: a méhen belüli fogamzásgátló eszköz azt jelenti, hogy egy fém vagy műanyag darab lesz állandóan a méhedben.


Nem javasolt a fogamzásgátló tabletta. A pharmatex helyi fogamzásgátló (aktus előtt kell használni, feloldódik a hüvelyben a tabletta mint a klórtabletta és ennyi) tehát ezt nem szedni kell, nincs folyamatosság benne. Hormonmentes fogamzásgátló ? A Pharmatex hüvelykrém egy helyileg alkalmazható hormonmentes fogamzásgátló , amely fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Fogamzásgátló tulajdonsága azon alapul, hogy tönkreteszi a hímivarsejtek ostorrészét, valamint a fej szétesését okozza, ezáltal a hímivarsejtek fogamzásképtelenné válnak.


A Pharmatex 1mg lágy hüvelykapszula egy helyileg alkalmazható fogamzásgátló , amely fertőtlenítő hatással is rendelkezik. A készítmény minden nő számára alkalmazható fogamzóképes korban, hormonmentes. De az nem fogamzásgátló tabletta!


Ilyen egyszerűen NINCS! A Pharmatex termékek spermaölők, szex előtt a hüvelybe kell felhelyezni, és így véd! Bár nem ajánlom, egyáltalán nem biztonságos. Ez a készítmény helyileg alkalmazható fogamzásgátló , amely fertőtlenítő hatással is rendelkezik.


Pharmatex hormonmentes fogamzásgátló

A Pharmatex helyileg alkalmazható fogamzásgátló , mely fertőtlenítő hatással rendelkezik. Ezen kívül jól hat egyes baktériumok, valamint gombák okozta hüvelyi fertőzésekben. Hogyan kell a Pharmatex mg egyadagos hüvelykrémet tárolni?


PharmatexŽ - hormonmentes fogamzásgátló család Pharmatex vény nélkül kapható, benzalkónium-klorid hatóanyagot tartalmazó, hormonmentes , helyi hatású fogamzásgátló gyógyszercsalád. Rendeljen online fogamzásgátló termékekből és vegye át kiemelt patikáink egyikében országszerte, szállítási költség nélkül! Pharmatexről olvastam, bár a vélemények elég negatívak róla egy fórumon. Nem szeretnék pesszáriumot, sem óvszert használni.


Pharmatex hormonmentes fogamzásgátló

De gyereket sem szeretnék egy évig még biztosan. Egy hete kezdtem a Smycia fogamzásgátló tabletta szedését, azonban mivel nagyon nyugtalan típus vagyok, a második levélig az óvszer mellett még szeretném kiegészíteni egy másik fogamzásgátló módszerrel. Használható a szájon át szedhető fogamzásgátló tabletta mellett a Pharmatex hüvelykúp?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések