2019. március 15., péntek

Kiadó lakás rózsadomb

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Részben bútorozott ,de teljesen gépesített ingatlan. Budafokon kiadásra kínálunk egy nm nagyságú tégla építésű társasház 2. A közlekedés egyszerű és gyors,a környezet rendezett és csendes.


Gyermek és állatbarát lakás. Csatárka, Látó-hegy (Gugger-hegy), Pálvölgy, Zöldmál, Szemlőhegy, Törökvész, Vérhalom, Rézmál. SZEPTEMBER 15-TŐL KÖLTÖZHETŐ! Kiadó Kiadó lakás Budapest 2. ZÖLDÖVEZETÉBEN, természetvédelmi terület, a Pál-völgyi-barlang közelében elhelyezkedő négyemeletes épület félemeletén található a szobás lakás. Felújított panel lakás kiadó Kelenföldi lakótelepen teljesen felújított gépesitett, bútorozott panel lakás kiadó.


Ft Ingyenes parkolás a közeli parkban. ALBÉRLET Rózsadombon, Rózsadombon az Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Az ingatlan alkalmas akár irodának, orvosi rendelőnek, vagy egyéb más hasonló tevékenységre.


KIADÓ LUXUS PENTHOUSE LAKÁS HATALMAS PANORÁMA TERASSZAL -Budapest, II. Batthyány téren kiadó szobás, bútorozott lakás ! Ha szeretne a város egyik legjobb helyén élni, a kapun kilépve a Duna partot, Parlamentet látni, mindemellett tökéletes közlekedésre vágyik és egy bevásárláshoz sem szeretne pár lépésnél többet. A lakás mégis intim hangulatú, két hálószobás, két fürdőszobával.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel. A RÓZSADOMBON IGÉNYES LAKÁS KIADÓ ! Vérhalom térhez közel, a Vérhalom utcában kiadó egy szobás, m2-es lakás. Az ingatlan erkélyes, nyugati fekvésű, nagyon kellemes hangulatú, bútorozva, gépesítve kiadó.


Kiadó lakás rózsadomb

A kettő szoba külön is megközelíthető, a fürdőszoba és a Wc külön helyiségben található. HÁZI KEDVENCCEL IS KÖLTÖZHETŐ LAKÁS KIADÓ A II. Hosszú távra is bérelhető remek lakásunk jó állapotú,szép elrendezésű.


Kellemes környék,alacsony fenntartási költségek,gyors és egyszerű közlekedéssel. Lakás kiadó Budapest , Budapest. Amikor egy lakás megüresedik, ezen az oldalon tudod meg először.


Normafára, valamint a János-hegyre. A ház jól megközelíthető, nagyon közel van a Gábor Áron úthoz, valamint a Rózsa Kerthez. A lakásos házban minden lakás egy teljes fél emeletet foglal el.


Margit körúton kiadó ez a frissen, magas minőségben felújított, hivatalosan 10 valóságban 1nm-es lakás , melyben hálószoba, fürdőszoba, nm-es nappali és nm-es amerikai konyha került kialakításra. A legfrissebb albérlet, kiadó lakás hirdetések Budapest II. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


Kiadó lakás rózsadomb

Cirkó fűtéses, vízórával ellátott ingatlan, minden fogyasztás alapján fizetendő. Kiváló lokáció mellett a Bimbó úton kiadó egy 50.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések